Αυγενάκης απειλεί με ρεβανσιστική διάθεση, αλλά και σαν… δικαστής: “Θα λογοδοτήσει ο Τσίπρας για τα σκάνδαλά του”!

Ναι, είναι γνωστή η “ορθότητα” των πολιτικών του προβλέψεων και η… μπαχαλοποίηση των οργανώσεων της ΝΔ, όταν βάλει το χεράκι του, όπως πχ στο δήμο Ηρακλείου! Τώρα βάζει και στοίχημα ότι η κυβέρνηση δε θα βγάλει την τετραετία. Και το λέει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε πολιτικό λόγο γεμάτο “επιχειρήματα” και απειλές!

Μας λέει λοιπόν, όχι αναφερόμενος στον ίδιο ή τον Μητσοτάκη, αλλά στον Τσίπρα, ότι “δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά μόνο η πολιτική του επιβίωση”!

Μας λέει ακόμα, με πολύ απειλητικό ύφος αλλά μπερδεύοντας το ρόλο του βουλευτή με του δικαστή, ότι «η διερεύνηση και κυρίως η απόδοση ευθυνών για τα σκάνδαλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, γι΄ αυτό και θα προχωρήσουμε σε Εξεταστική Επιτροπή η οποία θα διερευνήσει τι ακριβώς έγινε τους πρώτους έξι μήνες του 2015» και συμπλήρωσε: «Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν! Δεν είναι προσωπικές τους υποθέσεις. Δεν είναι δικαίωμά τους η προσπάθεια συγκάλυψης σκανδάλων και να παριστάνουν τους Ποντίους Πιλάτους μετέχοντας σε μια πρωτοφανή κυβερνητική ομερτά. Το τέλος του τέλους τους φθάνει και μετά ξεκινά μια άλλη ημέρα για όλους!».

ιλώντας για τις αντοχές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε: «Μόνο ως θαύμα μοιάζει να αντέξει ο κ. Τσίπρας μέχρι τον Οκτώβριο του 2019. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μπορεί να τον εμπιστεύτηκαν, όμως δεν τρώνε “κουτόχορτο”. Η υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρη και παντού. Ο κόσμος επιλέγει πρόσωπα και ο κ. Τσίπρας ό,τι πιάνει γίνεται κάρβουνο (…) Επιδιώκει να παγιδεύσει την αντιπολίτευση και τελικά πυροβολεί τα πόδια του».

Οκ, Λευτέρη!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί