Πανελλήνιο συμπόσιο ξυλογλυπτικής στην Ανώπολη

Το 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο ξυλογλυπτικής που διοργανώνεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου, την Ενορία Ανώπολης και στηρίζεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανώπολης ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου 2018 με Καλλιτέχνες του ξύλου απ’ όλη την Ελλάδα.

Χθές 30 Αυγούστου 2018 στο χώρο της ξυλογλυπτικής στο λόφο του Προφήτη Ηλία, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Γραμματέα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Κρήτης κ. Πρόδρομο Ξενάκη και τον Αιδεσιμότατο εφημέριο της Ενορίας Ανωπόλεως π. Νικήτα Πασσά.
Ο Αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Γιώργου Πιτσούλη, του Αντιδημάρχου Χερσονήσου κ. Μανώλη Πλευράκη, της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου κ. Δέσποινας Πλευράκη καθώς και αρκετών επισκεπτών που παρευρέθηκαν στο χώρο για να παρακολουθήσουν της δημιουργίες των Καλλιτεχνών της ξυλογλυπτικής.
– Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανώπολης πρόσφερε τη φιλοξενία του με κέρασμα σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο χώρο για τον Αγιασμό και όσους ακολούθησαν για να παρακολουθήσουν της δημιουργίες του 1ου Συμποσίου Ξυλογλυπτικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί