Ηράκλειο: Αποχαιρέτησαν την 37χρονη Κατερίνα- Το βίντεο με τις τελευταίες της κινήσεις εξετάζει η ΕΛΑΣ

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη που την περασμένη Τετάρτη εντοπίστηκε νεκρή στο πάρκο Νεολαίας, μετά από εξαφάνιση μερικών ημερών.  Η  κηδεία της έγινε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, όπως γράψαμε και χθες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της ένα βίντεο – ντοκουμέντο σχετικό με την υπόθεση της 37χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε πάρκο, κάτω από τα Τείχη στη Δουκός Μποφόρ στο Ηράκλειο.

Το βίντεο δείχνει την 37χρονη την ημέρα της εξαφάνισής της να κατεβαίνει τη Δουκός Μποφόρ μέχρι την είσοδο των εγκαταστάσεων τένις και να επιστρέφει ξανά προς την πλατεία Ελευθερίας τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου.

Η γυναίκα εμφανίζεται να περνά μπροστά από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου στις 4:07 τα ξημερώματα και είναι μόνη της σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Επιστρέφοντας προς την πλατεία Ελευθερίας η Κατερίνα χάνεται. Η αστυνομία υποθέτει ότι έπεσε από σημείο στην αρχή της Δουκός Μποφόρ, το οποίο είναι «τυφλό» καθώς δεν το πιάνουν οι κάμερες.

Δείτε ακόμα:

Βίντεο ντοκουμέντο στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ – Οι τελευταίες στιγμές της 37χρονης Κατερίνας

 

Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για το θάνατο της Κατερίνας Γοργογιάννη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί