Απόλυτος κυρίαρχος στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ

4-1 με τη Λαμία

Στο Γεντί Κουλέ υποδέχτηκε σήμερα ο ΟΦΗ την Λαμία, για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Στο 21ο λεπτό μπήκαν μπροστά στο σκορ οι φιλοξενούμενοι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά. Διαμαντής, Μεγιάδο και Βούρος δεν κατάφεραν να διώξουν, ο Μαρτίνεθ βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και πλάσαρε για το 0-1, υπέρ της Λαμίας.

Η απάντηση των Κρητικών ήρθε λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό. Ο Ντίκο έκανε δυνατό σουτ εκτός περιοχής με το δεξί και νίκησε τον Γκαραβέλη στη γωνία του, κάνοντας το σκορ 1-1.

Ωστόσο, ο ΟΦΗ δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς από το 45ο λεπτό και μετά έφερε τούμπα το παιχνίδι. Στο 45ο λεπτό, ο Μεγιάδο έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Ντε Βινσέντι, άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τον Γκαραβέλη για το 2-1 των Κρητικών.

Στο 78ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Λάρσον από τα δεξιά είδε τον Τοράλ μέσα στην περιοχή. Ο Ισπανός πλάσαρε μπροστά από τον Τζανετόπουλο για το 3-1, ενώ και στο 82ο λεπτό ο Τοράλ πήρε την μπάλα αριστερά της περιοχής, έκανε το πλασέ και βρήκε δίχτυα, κάνοντας το σκορ 4-1 για τους Κρητικούς, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

O ΟΦΗ είναι στην 2η θέση των playouts στους 33 πόντους, με τη Λαμία να παραμένει στους 23 βαθμούς.

Φωτογραφίες: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί