Το συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου για τη σημερινή απεργία

Ανακοίνωση του συνδικάτου Οικοδόμων Ρεθύμνου για τη σημερινή απεργία:

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί ! Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! 

Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση , η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες αποτέλεσε έναν ακόμη πολύ μεγάλο σταθμό δράσης ενάντια στην εγκληματική πολιτική του κέρδους , ώστε να δυναμώσει ο  αγώνας για ζωή με  ασφάλεια παντού.   

Το μεγάλο παλλαϊκό ποτάμι μετέφερε με μαχητικότητα,  συνθήματα και παλμό σε όλη τη πόλη το μήνυμα ότι η ανοχή τελείωσε και τα δάκρυα στέρεψαν.

Ότι το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη έχει αιτίες και ένοχους γνωστούς. Το κράτος, το κεφάλαιο και όλες τις μέχρι τώρα Κυβερνήσεις.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν το Συνδικάτο Οικοδόμων μαζί με πρωτοβάθμια σωματεία, όπως το σωματείο σχολικών καθαριστριών ενώ παρουσία είχε ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου, ο σύλλογος έκτακτων αρχαιολόγων κλπ

Μεγάλη και δυναμική ήταν για ακόμη μια φορά η παρουσία όλων των φοιτητικών συλλόγων  αλλά και πολλών   σχολικών συμβουλίων γυμνασίων και λυκείων.   

Το λόγο πήραν στη μεγάλη συγκέντρωση πήραν εκπρόσωποι σωματείων και μαζικών φορέων.  

Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Στάθης Λ. Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε πορεία με όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που καλούσαν και συμμετείχαν στην απεργία η οποία κατέληξε στην πλατεία έξω από τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί