«Χαιρετίζουμε τον φορολογικό έλεγχο στον μεγιστάνα και μεγαλοεκδότη Κ. Βαξεβάνη»: Καυστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Με ανώνυμη αστήρικτη καταγγελία έστησαν φορολογικό έλεγχο στο  Documento μετά τις αποκαλύψεις για το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού», αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εδημερίδας του Κώστα Βεξεβάνη. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μια από τις επιστολές που υπογράφουν “αγανακτισμένοι πολίτες” και έφτασε στην ΑΑΔΕ, εμφανίζει το Documento να ξεπλένει μαύρο χρήμα και να μετέχει σε άνομες ενέργειες χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Η ΑΑΔΕ διατάζει έλεγχο χωρίς να ελέγξει τα όσα αναφέρονται!

Σε δηκτικό ύφος η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία (3/10/21) για τον φορολογικό έλεγχο στον Κώστα Βαξεβάνη:

Χαιρετίζουμε τον φορολογικό έλεγχο στον μεγιστάνα και μεγαλοεκδότη Κώστα Βαξεβάνη.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι στις μέρες διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη όλοι οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ και ιδιαίτερα αυτοί που τα Μέσα τους έχουν πάρει εκατομμύρια δημόσιο χρήμα για να τον λιβανίζουν, υπόκεινται διαρκώς σε συνεχείς και αδιάλειπτους φορολογικούς ελέγχους. Τόσο πολύ έχουν χάσει τον ύπνο τους οι άνθρωποι και αυτό δεν είναι σωστό.

Τέλος, οποιαδήποτε υποψία ότι ο έλεγχος Βαξεβάνη υποκινείται από το Μαξίμου και έρχεται σε απάντηση των αποκαλύψεων του ψευδούς πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη, είναι παντελώς αβάσιμη και παραπλανητική. Αυτά γίνονται μόνο στην Ουγγαρία του κ. Όρμπαν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί