Νέες συλλήψεις για κλοπές στο Ηράκλειο

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή στο Ηράκλειο 

Αφαίρεσε χρηματικό πόσο και κοσμήματα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 6.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (23.08.2021) απογευματινές ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, αλλοδαπή κατηγορουμένη για κλοπή. 

Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 20.04.2021  έως και 22.08.2021, η αλλοδαπή είχε αφαιρέσει σταδιακά από οικία όπου διέμεναν ημεδαποί ηλικιωμένοι, χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 6.000 ευρώ. 

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή

Συνελήφθη  χθες (23.08.2021) το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο ημεδαπός κατά το χρονικό διάστημα από 8/8/2021 έως και 23/8/2021 είχε αφαιρέσει σταδιακά από το ταμείο επιχείρησης στην οποία εργαζόταν το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ και συνελήφθη χθες 23.08.2021 το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέες συλλήψεις για κλοπές στο Ηράκλειο”

  1. Τα συγχαρητήριά στην Αστυνομία για την σύλληψη. Όλοι μα θα πρέπει να Εχουμε συστήματα ασφαλείας στο σπίτι και στο κατάστημα μας για να Εχουμε προστασία από ανεπιθύμητους επισκέπτες αλλά και όταν είμαστε μέσα στο σπίτι και αντιληφθούμε κάτι να πατήσουμε το κουμπί πανικού για να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Τα συστήματα συναγερμού σήμερα μας προφυλάσσουν και το κόστος τους δεν είναι μεγάλο

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί