Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στα «χέρια» της αστυνομίας

Το σκίτσο και τα ίχνη DNA

Το σκίτσο ενός υπόπτου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έχει καταφέρει να σχηματίσει η αστυνομία, με τη λίστα των υπόπτων να μικραίνει.

Νέα στοιχεία έχει στα «χέρια» της η αστυνομία, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν συμπληρώσει αρκετά κομμάτια του ερευνητικού παζλ, την ώρα που άλλα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ένα σημαντικό νέο στοιχείο που έχει η αστυνομία είναι το σκίτσο υπόπτου που έχει σχηματίσει η αστυνομία, με βάση τα λεγόμενα του 32χρονου πιλότου, συζύγου της νεαρής Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια.
Συνεπώς, η λίστα των υπόπτων έχει μειωθεί σε περίπου 30 άτομα, από τους 150 που είχαν αρχικά στο «στόχαστρο» οι Αρχές.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία έχει εντοπίσει «ορφανά» δείγματα DNA, τα οποία προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να τραυτοποιήσει.

Την ίδια στιγμή, στο «κάδρο» περιλαμβάνονται και τρία ύποπτα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.Και καθώς τα ερωτήματα παραμένουν, το σενάριο, στο οποίο προσανατολίζονται οι Αρχές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι αυτό της εισβολή ληστών από σπείρα.

Το βίντεο με το ύποπτο αυτοκίνητο

Σημειώνεται ότι στη δημοσιότητα έχει έλθει βίντεο το οποίο ενδέχεται να δείχνει τους δράστες της σοκαριστικής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ένα σκούρο αυτοκίνητο προχωρά στις 3:36 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.Δύο περίπου ώρες μετά εμφανίζεται το ίδιο όχημα να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί