Συγκλονίζουν οι συνθήκες του τροχαίου στο Μπαλί- Η γυναίκα έδινε για μέρες μάχη για τη ζωή, δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

(φωτογραφία από το facebook)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή του Μπαλί στο Ρέθυμνο, με νεκρό έναν 42χρονο από τον Βόλο, τον Νάθαν Δίπλα, και σοβαρά τραυματισμένη την 32χρονη σύζυγό του Σβέτα από την Ουκρανία.

Δείτε: Κρήτη: Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ, βαριά η σύζυγός του

Η αστυνομία εξετάσει το ενδεχόμενο το τροχαίο να σημειώθηκε πριν από το Σάββατο, καθώς το ζευγάρι δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις προηγούμενες ημέρες, όταν έφυγε από την Ιεράπετρα, όπου διέμενε, για το Ρέθυμνο προκειμένου να κάνει μια αγοραπωλησία. Σε μια τέτοια περίπτωση, η 32χρονη φαίνεται να έμεινε για μέρες τραυματισμένη δίπλα στο άψυχο σώμα του συζύγου της, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Το ζευγάρι και μηχανή του βρέθηκαν σε χαντάκι και έτσι δεν μπορούσε να τους δει κάποιος από το δρόμο.

Το ζευγάρι διέμενε τελευταία στην περιοχή της Ιεράπετρας, όπου ο 42χρονος εργαζόταν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Νότος” στην περιοχή της Ιεράπετρας. Το επάγγελμά του ήταν αρτοζαχαροπλάστης.

Το χρονικό

Το ζευγάρι, ο 42χρονος Νάθαν Δίπλας με καταγωγή από τον Βόλο και η 32χρονη σύζυγός του Σβέτα, με καταγωγή από την Ουκρανία, μετέβαιναν με την μηχανή τους από την Ιεράπετρα όπου διέμεναν προς το Ρέθυμνο, όπου θα βρίσκονταν την Τρίτη. Μετά την τελευταία τους επικοινωνία την ίδια μέρα τα ίχνη τους χάθηκαν με αποτέλεσμα ο πατέρας του 42χρονου που δεν είχε καταφέρει έκτοτε να επικοινωνήσει με το ζευγάρι να δηλώσει το πρωί του Σαββάτου την εξαφάνισή τους στην Αστυνομία.

Το απόγευμα του Σαββάτου το ζευγάρι βρέθηκε σε σημείο μερικων μέτρων εκτος δρόμου σε γκρεμό με τον άτυχο 42χρονο να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή και την 32χρονη σύζυγό του να βρίσκεται αναμεσα σε θαμνους στο σημείο σοβαρά τραυματισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε το ζευγάρι ξέφυγε της πορείας της και κατέληξε εκτός δρόμου επί του ΒΟΑΚ, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα και η σύζυγός του να τραυματιστεί σοβαρά.

Πλέον η ΕΛ.ΑΣ διερευνά τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία ενώ εκτιμάται πως ο χρόνος του δυστυχήματος πριν μερικά 24ωρα.

Η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει σοβαρά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί