Ηράκλειο: Πήγαν μόνο οι γονείς στο σχολείο, αρνούμενοι να στείλουν τα παιδιά τους με μάσκα!

Τραγελαφικές εικόνες καταγράφηκαν σε πολλά σχολεία της χώρας, με «αρνητές τις μάσκας» να πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από σχολικά κτίρια απαγορεύοντας τα παιδιά τους να εισέλθουν φορώντας μάσκες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το δημοτικό σχολείου Γουρνών Ηρακλείου, όπου ομάδα γονέων εμφανίστηκε στο σχολείο χωρίς τα παιδιά και ζήτησε να παραλάβει τα βιβλία.

Πέρα από τους αρνητές της μάσκας, ιδιαίτερα ανησυχητικές εικόνες καταγράφηκαν σε πολλά μεγάλα σχολεία του Ηρακλείου και άλλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρήθηκε έντονος συνωστισμός.

Γούρνες: «Όχι στο φίμωτρο»

Στις Γούρνες Πεδιάδος ομάδα γονέων δεν άφησε τα παιδιά να πάνε στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου, επειδή είναι αντίθετοι με τη χρήση μάσκας μέσα στις σχολικές αίθουσες!

Νωρίς το πρωί και πριν από την έναρξη του αγιασμού, μια ομάδα γονέων εμφανίστηκαν στην είσοδο του σχολείου κρατώντας μάσκες στις οποίες είχε γράψει συνθήματα όπως «Φίμωτρο Ελεύθερου Λόγου», «Παιδομάζωμα» και άλλα παρόμοια.

Έκπληκτοι οι εκπαιδευτικοί άκουσαν τους συγκεντρωμένους γονείς να ζητούν τα βιβλία των παιδιών τους. Οι διαμαρτυρόμενοι ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα φορώντας μάσκες. Μάλιστα ορισμένοι δήλωσαν αποφασισμένοι να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι όλο το χρόνο εάν χρειαστεί.

πηγή: inotos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί