Ο αποχαιρετισμός σε έναν μεγάλο

 φωτο: ImageOnline / Στέφανος Ραπάνης

Το τελευταίο αντίο σε έναν μεγάλο λένε συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος που αποχαιρετούν τον Γιάννη Ξυλούρη, τον Ψαρογιάννη”, αδελφό του αλησμόνητου Νίκου Ξυλούρη και του Ψαραντώνη.

Ο σπουδαίος λαουτιέρης και δημιουργός, που υπήρξε ένας από τους πιο εμβληματικούς εκπροσώπους της μεγάλης οικογένειας των Ξυλούρηδων, απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών αφήνοντας πίσω του μια τεράστια μουσική παρακαταθήκη

Η εξόδιος ακολουθία ψάλλεται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο ενώ η ταφή θα γίνει στα αγαπημένα του Ανώγεια, στον τόπο που τον γέννησε και τον σφράγισε μουσικά. 

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν τον Σύλλογο Φίλοι Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Ζωοδόχος Πηγή», καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό IBAN: GR8301607650000000152971427.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί