Οδύνη στη Σητεία από τον τραγικό χαμό του 15χρονου Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της 14ης Ιανουαρίου.
Δείτε: Κρήτη – Τραγωδία: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο, σοβαρά τραυματίας ένας ακόμα ανήλικος
Με σπαρακτικά μηνύματα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον άτυχο έφηβο, μη πιστεύοντας ότι εκείνος δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους.
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του, ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης αναφέρει: «Βαθιά είναι η θλίψη και η οδύνη μας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του 15χρονου Γιάννη. Ο πόνος είναι αβάσταχτος όχι μόνο για την οικογένειά του, αλλά και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Σητείας, που σήμερα θρηνεί ένα νέο παιδί που έφυγε τόσο άδικα στο ξεκίνημα της ζωής του. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του»
Με συλλυπητήρια επιστολή που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σητείας εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό του 15χρονου, τονίζοντας ότι η απώλεια αυτή γεμίζει με θλίψη ολόκληρη τη σχολική κοινότητα.
Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους συμμαθητές του εκλιπόντος, υπογραμμίζοντας ότι σε τέτοιες στιγμές τα λόγια δεν επαρκούν για να περιγράψουν το βάρος της απώλειας.
“Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σητείας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό του 15χρονου μαθητή Ιωάννη Ιωαννίδη.
Η απώλεια αυτή συγκλονίζει ολόκληρη τη σχολική κοινότητα και γεμίζει τις καρδιές μας με οδύνη. Σε τέτοιες στιγμές, τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν το βάρος της θλίψης.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους συμμαθητές του. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.
Αιωνία του η μνήμη.” τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Σητείας εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη της και απευθύνοντας τα “ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος, καθώς και τη συμπαράστασή μας στη σχολική κοινότητα που δοκιμάζεται από αυτή την τραγική απώλεια”.
Τα μέλη της Ένωσης εύχονται, παράλληλα, “ταχεία ανάρρωση και περαστικά στους υπόλοιπους επιβαίνοντες που τραυματίστηκαν στο δυστύχημα
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, στεκόμαστε με σεβασμό και αλληλεγγύη δίπλα στις οικογένειες και στους μαθητές” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Με βαθιά θλίψη και σοκ η σχολική κοινότητα του ΕΠΑΛ Σητείας αποχαιρετά τον 15χρονο μαθητή Ιωάννη Ιωαννίδη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές των συμμαθητών, των εκπαιδευτικών και όλων όσοι τον γνώρισαν.
Σε ανακοίνωσή του, το ΕΠΑΛ Σητείας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του, ευχόμενο δύναμη και κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. “Γιάννη μας θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη“, αναφέρεται χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας τη συγκίνηση που προκαλεί ο πρόωρος χαμός του μαθητή στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Η ανακοίνωση
“Με βαθιά θλίψη η σχολική κοινότητα του ΕΠΑΛ Σητείας αποχαιρετά τον μαθητή μας Ιωαννίδη Ιωάννη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Η απώλειά του μας γεμίζει ανείπωτη οδύνη και αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές των συμμαθητών, των εκπαιδευτικών και όλων όσοι τον γνώρισαν. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, ευχόμενοι δύναμη και κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Γιάννη μας θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.”
