Κρήτη: Πήγε να κλαδέψει κι έπεσε από το δέντρο – Σοβαρά τραυματίας ένας άνδρας

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ένας άνδρας, ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος το πρωί της Κυριακής σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Μοιρών, στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με το e-mesara.gr, ο άνδρας ανέβηκε σε μουρνιά προκειμένου να την κλαδέψει, ωστόσο έπεσε στο έδαφος κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του

Ο τραυματίας, βουλγαρικής καταγωγής, μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με συνοδεία γιατρού, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άνοιγαν τον δρόμο μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, ώστε το ασθενοφόρο να φτάσει το ταχύτερο δυνατό στο νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί