Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σήμερα Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου σε μια σειρά από δήμους της χώρας, αφού οι συγκεκριμένες περιοχές αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «BYRON». Οι αποφάσεις αφορούν όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενώ διαφορετικές αποφάσεις ανά περιοχή υπάρχουν για τους δημοτικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.  Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με εκπαίδευση, απόφαση βέβαια που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Ειδικότερα, κλειστά σχολεία θα έχουμε:

Σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Σε όλο το νομό Αργολίδας και στους Δήμους Άργους-Μυκηνών, Ναυπλιέων, Ερμιονίδας και Επιδαύρου, συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών σταθμών.

Σε όλο το νομό Λακωνίας, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους Σπάρτης, Ανατ. Μάνης και Μονεμβασιάς.

Στους Δήμους:

Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (μόνο στις πειορχές Αγίων Θεοδώρων και των Ισθμίων – και οι παιδικοί σταθμοί), Θήρας, Μήλου, Σίφνου, Ρόδου, Πάτμου, Τήλου, Νισύρου, Καστελλόριζου, Κάσου, Σύμης, Μετεώρων, Δίου-Ολύμπου, Κατερίνης, Κάσου, Πύδνας-Κολινδρού,  Μονεμβασιάς (με κλειστούς παιδικούς σταθμούς)

Επίσης: Στην Εύβοια, στη Χαλκιδική, στη Σπάρτη, στη Θήβα, στη Σαντορίνη

Κλειστά παραμένουν από την Τετάρτη τα σχολεία σε Ύδρα, Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων και στα Κύθηρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί