Φωτο από δήμο Χερσονήσσυ
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην Επισκοπή Ηρακλείου, όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο όπου λειτουργεί αποθήκη τροφίμων, προκαλώντας σοβαρή ανησυχία και σημαντικές υλικές ζημιές.

στο σημείο επιχείρησαν 30 πυροσβέστες, μαζί με μία ομάδα πεζοπόρου της 3ης ΕΜΟΔΕ, και εννέα οχήματα, ενώ στη μάχη με τις φλόγες συνέδραμαν και υδροφόρες του Δήμου Χερσονήσου.
Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, οι φλόγες περιορίστηκαν σχετικά γρήγορα, χωρίς να απειληθούν άλλες εγκαταστάσεις ή τη γύρω περιοχή. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά αργά το βράδυ, ωστόσο παραμένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης, στην περιοχή Άγιος Ρωμανός Ηρακλείου Κρήτης. Επιχείρησαν 30 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 3ης ΕΜΟΔΕ και 9 οχήματα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 25, 2025
