Νέα τραγωδία στην Κρήτη: 72χρονος νεκρός μετά από πτώση αυτοκινήτου σε γκρεμό 150 μέτρων (φωτο)

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Ανώγεια Μεραμπέλλου, περίπου 300 μέτρα πάνω από την παραλία, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 72χρονος άνδρας Ν.Ζ εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 150 μέτρων.
Όπως μεταδίδει το fonien.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου, που επιχείρησαν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για να προσεγγίσουν το σημείο και να ανασύρουν τον οδηγό, δυστυχώς όμως χωρίς να υπάρχει ελπίδα ζωής.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής, αποτελούμενη από τρία οχήματα με 12 άτομα, σε μια δύσκολη περίπτωση ανάσυρσης. 

Δυστυχώς, οι πυροσβέστες παρέδωσαν τον άνδρα νεκρό στο ΕΚΑΒ, ενώ η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός έξω από το όχημά του, το οποίο είχε πέσει σε δύσβατο σημείο του γκρεμού.

Η επιχείρηση ανάσυρσης ολοκληρώθηκε μετά από αρκετή ώρα, ενώ την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί