Δήμαρχος Οροπεδίου: Ψευδή όσα γράφονται για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Λασίθι

Με δήλωσή του ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γ. Αθανασάκης χαρακτηρίζει ψευδή τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να εισπράττει επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για… καλλιέργεια βαμβακιού

Δείτε: ΟΠΕΚΕΠΕ: Πήραν επιδοτήσεις για βαμβάκι στο… Οροπέδιο Λασιθίου! – Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος

Η δήλωσή του

Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται μία άθλια και συντονισμένη προσπάθεια σπίλωσης του Οροπεδίου Λασιθίου και των ανθρώπων του.

Με ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα, κάποιοι κύκλοι και συγκεκριμένα συμφέροντα επιχειρούν να χτυπήσουν όχι μόνο τον τόπο μας, αλλά και εμένα προσωπικά με ανυπόστατες κατηγορίες

Το κύριο επάγγελμά μου είναι αγροτοκτηνοτρόφος και δεν το έκρυψα ποτέ.

Τα δικαιώματά μου είναι ιστορικά απο το 1988.

Δεν δήλωσα ούτε δηλώνω καλλιέργεια βαμβακιού οπως και κανείς δημότης του Οροπεδίου Λασιθίου .

Παραθέτω δημόσια τη δήλωση καλλιέργειας μου .

Στην παράγραφο κτηνοτροφικά φυτά για τροφές, η καλλιέργεια είναι βίκος και κριθάρι το οποίο εντάσσεται στη συνδεδεμένη ενίσχυση όπως στη συνδεδεμένη ενίσχυση εντάσσεται και το γάλα και είναι στον ίδιο κωδικό με το βαμβακι, έχει υπάρξει διευκρίνηση απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Άρα τα 155.000 που αφορούν Δήμο μας (τους Δημότες και εμένα προσωπικά ) και το οποίο αναφέρεται σε πληρωμή βαμβακιού αφορά τη συνδεμένη καλλιέργεια βίκου ,κριθαριού και γάλακτος.

Απευθύνομαι σε εκείνους που κινούνται στο σκοτάδι, που εργαλειοποιούν την πολιτική αντιπαλότητα και νομίζουν ότι μπορούν να πλήξουν έναν Δήμαρχο και έναν ολόκληρο τόπο.

Η αλήθεια δεν λυγίζει από τα ψέματα.

Όσο και αν κάποιοι κύκλοι επιχειρούν να πλήξουν το Λασιθιώτη, στο τέλος θα εκτεθούν οι ίδιοι.

Να είστε όλοι βέβαιοι, η υπόθεση αυτή θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης γιατί ο Λασιθιώτης έχει αξιοπρέπεια, ιστορία και περηφάνια και αυτά δεν θα τα παραδώσουμε σε κανένα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί