Την οργή της Μάγδας Φύσσα προκάλεσε η απελευθέρωση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, μόλις έξι ημέρες πριν από την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου από την νεοναζιστική οργάνωση.
Δείτε:
Σχολιάζοντας την είδηση της αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου για λόγους υγείας η Μάγδα Φύσσα εμφανώς ταραγμένη δήλωσε στον ΣΚΑΙ « «Μάλιστα. Ξέρεις πόσα μου έρχονται στο μυαλό μου, δεν μπορώ να τα ξεστομίσω; Αυτή είναι η δικαιοσύνη. Αυτή, αυτή, που υποτίθεται ότι παλεύει για το δίκαιο. Αυτό το πράγμα. Οι φασίστες έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα. Οι δολοφόνοι έξω και οι αλληλέγγυοι μέσα. Τι άλλο να πω; Δεν… δεν… είμαι πάρα πολύ οργισμένη».
Ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» διοργανώνει και φέτος μια σειρά από εκδηλώσεις αφιερωμένες στη μνήμη του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού.
Μεγάλη αντιφασιστική συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025, στις 18:00, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας (ΣΙΛΟ). Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας θα βρεθεί εκτός φυλακής.
Ο πρωτόδικα καταδικασμένος σε 13 έτη κι έξι μήνες κάθειρξης αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι του στην Πεύκη και θα δίνει το παρόν στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίτησή του επικαλέστηκε λόγους υγείας.
Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος πριν περίπου ένα χρόνο είχε επιστρέψει στις φυλακές μετά την αναίρεση της πρώτης απόφασης για την αποφυλάκισή του.
