Χειροπέδες σε έναν άνδρα στο Ηράκλειο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης η αστυνομία.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Α΄ Ανακριτικού Τμήματος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, νομοθεσία περί όπλων και λαθρεμπορία, πράξεις που έγιναν στις 2 Αυγούστου του 2021.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Συνελήφθη αλλοδαπός στο Ηράκλειο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (06.02.2025) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Α΄ Ανακριτικού Τμήματος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, κατηγορούμενος για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, νομοθεσία περί όπλων και λαθρεμπορία πράξεις που έλαβαν χώρα την 02.08.2021 στο Ηράκλειο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.