ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Τέμπη: Κάποιος έδωσε εντολή στον Τριαντόπουλο να συνδράμει στο πιο επαίσχυντο κρατικό έγκλημα

“Η μυστική σύσκεψη για μπάζωμα στα Τέμπη προκαλεί ανατριχίλα, τέτοιες πρακτικές προσομοιάζουν σε άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα”

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Mega, που προκαλεί ανατριχίλα, για τη .«μυστική» σύσκεψη των Αγοραστού, Τριαντόπουλου, Ξιφαρά και εκπροσώπου της Hellenic Train, όπου και αποφασίστηκε το μπάζωμα της περιοχής του εγκλήματος στα Τέμπη, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια εν κρυπτώ σύσκεψη, όπως επισημαίνει, στην οποία δεν είχε κληθεί (παρανόμως) ο λειτουργός της Εισαγγελικής Αρχής, ο οποίος ήταν αποκλειστικά αρμόδιος για τον τόπο του δυστυχήματος.  

Δείτε:

Έγκλημα Τεμπών: Η άγνωστη σύσκεψη με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες λίγες ημέρες μετά και το «μπάζωμα»

Κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό και εκτελεστικά όργανα…

Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η συγκάλυψη των Τεμπών έχει πίσω της δύο τζάκια και ονοματεπώνυμο

«Εδώ κι έναν χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κυβερνητικά στελέχη συγκαλύπτουν την αλήθεια, αρνούμενοι κατηγορηματικά πως εμπλέκονται οι ίδιοι στο “μπάζωμα” και επιρρίπτοντας την ευθύνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία» σημειώνει. 

«Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις: Κάποιος έδωσε εντολή στον κ. Τριαντόπουλο να συνδράμει στο πιο επαίσχυντο κρατικό έγκλημα στην ιστορία της χώρας. Κάποιος κάλεσε στη συγκεκριμένη σύσκεψη και την σιδηροδρομική εταιρεία παρότι εμπλεκόταν στο δυστύχημα. Κάποιος απέκλεισε από τη σύσκεψη τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος είχε εκ του νόμου την ευθύνη για τη διασφάλιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος. Κάποιοι ήθελαν κάτι να κρύψουν. Τέτοιος πρακτικές προσομοιάζουν σε άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Προκαλεί ανατριχίλα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA για τη «μυστική» σύσκεψη των Αγοραστού, Τριαντόπουλου, Ξιφαρά και εκπροσώπου της Hellenic Train, όπου και αποφασίστηκε το μπάζωμα της περιοχής του εγκλήματος των Τεμπών. Μια εν κρυπτώ σύσκεψη, στην οποία δεν είχε κληθεί (παρανόμως) ο λειτουργός της Εισαγγελικής Αρχής, ο οποίος ήταν αποκλειστικά αρμόδιος για τον τόπο του δυστυχήματος.  

Όπως αποκαλύπτεται, η «αναδιαμόρφωση του χώρου» ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα της σύσκεψης και διήρκεσε τρεις ημέρες, με πρόφαση πως θα έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα τα δρομολόγια των τρένων, τα οποία όμως ξεκίνησαν τελικά στις 29 Μαρτίου.

Εδώ κι έναν χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα κυβερνητικά στελέχη συγκαλύπτουν την αλήθεια, αρνούμενοι κατηγορηματικά πως εμπλέκονται οι ίδιοι στο «μπάζωμα» και επιρρίπτοντας την ευθύνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις: Κάποιος έδωσε εντολή στον κ. Τριαντόπουλο να συνδράμει στο πιο επαίσχυντο κρατικό έγκλημα στην ιστορία της χώρας. Κάποιος κάλεσε στη συγκεκριμένη σύσκεψη και την σιδηροδρομική εταιρεία παρότι εμπλεκόταν στο δυστύχημα. Κάποιος απέκλεισε από τη σύσκεψη τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος είχε εκ του νόμου την ευθύνη για τη διασφάλιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος. Κάποιοι ήθελαν κάτι να κρύψουν.

Τέτοιες πρακτικές προσομοιάζουν σε άλλες εποχές κι άλλα καθεστώτα.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί