Κασσελάκης με αφορμή την εκδήλωση στο Ηράκλειο: Απαγορευμένη η λέξη «Τέμπη» για τα ΜΜΕ με εντολή και απειλή Μαξίμου (βίντεο)

Η λέξη «Τέμπη» είναι «απαγορευμένη μέχρι τις εκλογές με εντολή και απειλή Μαξίμου», σχολιάζει δηκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την εκδήλωση στην Κρήτη και τις συγκλονιστικές τοποθετήσεις γονιών παιδιών των Τεμπών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του σημειώνει πως «τα ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα, σχεδόν στο σύνολό τους».

Δείτε:

Μ. Καρυστιανού από το Ηράκλειο για το έγκλημα των Τεμπών: «Οι ένοχοι αποφάσισαν ότι δεν θα ασχοληθούν καν με το θέμα και συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά» (Βίντεο)

Μια μεγάλη συγκέντρωση στο Ηράκλειο για το έγκλημα των Τεμπών! – Το μήνυμα για καμιά συγκάλυψη και δικαίωση

“Συμπόσιο Πολιτισμού”: Θρίαμβος της κοινωνίας των πολιτών η εκδήλωση για το έγκλημα των Τεμπών

Και συνεχίζει αιχμηρά ότι «ο αγώνας είναι άνισος. Έχουν τα μέσα. Όμως έχουμε το δίκιο. Και την επιμονή. Είναι ένα Σύστημα».

«Είμαστε ένας ολόκληρος λαός» γράφει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παραθέτει δυο λέξεις – γροθιά στο στομάχι – από τις τοποθετήσεις της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Γονείς των παιδιών των Τεμπών μίλησαν σε εκδήλωση στην Κρήτη, παρουσία χιλιάδων ανθρώπων. Τα ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα, σχεδόν στο σύνολό τους. Απαγορευμένη η λέξη «Τέμπη» μέχρι τις εκλογές με εντολή και απειλή Μαξίμου. Ο αγώνας είναι άνισος. Έχουν τα μέσα. Όμως έχουμε το δίκιο. Και την επιμονή. Είναι ένα Σύστημα. Είμαστε ένας ολόκληρος λαός.

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν ήξερα πως κληροδότησα στην κόρη μου κυβερνώντες που είναι σε θέση να την κάψουν ζωντανή. Τώρα ξέρω». 

Παύλος Ασλανίδης: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα δολοφονήσουν το παιδί μου και θα το πετάξουν το ίδιο βράδυ, με φαγάνες, σε τρία διαφορετικά μέρη στην Λάρισα. Είναι μία κυβερνώσα μαφία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί