Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 60.000 στις κάλπες – Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες ψήφισαν στην καινοτόμο διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με τις κάλπες να κλείνουν μία ώρα αργότερα, στις 21:00, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 60.000 ψήφισαν, με τα αποτελέσματα για τις 35 από τις 42 θέσεις του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

«Λόγω αυξημένης προσέλευσης στα εκλογικά τμήματα, η διαδικασία των προκριματικών για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παρατείνεται κατά μία ώρα  έως τις 9μμ. Στις κάλπες και ηλεκτρονικά» σημείωνε νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 18:00 είχαν προσέλθει στις κάλπες πάνω από 47.000 πολίτες.

Δικαίωμα ψήφου είχαν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες προσήλθαν σήμερα στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούσαν να ψηφίσουν διαδικτυακά είχαν κληθεί να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής (με ακριβή στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί