Ο Στ. Κασσελάκης για τις επαφές του με τον Α. Τσίπρα: “Είμαστε καλύτερα από ποτέ, καλύτερα δεν γίνεται”

Eπικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα είχε ο Στέφανος Κασσελάκης όταν βρισκόταν στο στρατόπεδο για τη θητεία του. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!» με την Ναταλία Γερμανού, με τον πρώην πρωθυπουργό όχι μόνο είναι σε επικοινωνία, αλλά οι σχέσεις τους είναι καλύτερες από ποτέ.

«Έχουμε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, μου έστειλε ευχές για τα γενέθλιά μου και για την ορκωμοσία μου. Πριν από μία εβδομάδα τον πήραμε από το στρατόπεδο, από τον θάλαμό μου τηλέφωνο και χάρηκε πάρα πολύ που μιλήσαμε. Είμαστε καλύτερα από ποτέ, καλύτερα δεν γίνεται» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα της εκπομπής που παραχώρησε συνέντευξη.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί rebranding του Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Είναι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκε ανελέητα από την προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη. Όταν έχεις ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον σου για τόσα χρόνια, προφανώς όταν πας να φτιάξεις το ινστιτούτο σου, την υστεροφημία σου, προτάσεις για ειρήνη και δικαιοσύνη κάποια συμβουλευτική εταιρεία. Είμαστε υπερήφανοι για αυτά που έχει πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης έχει κάνει μεγάλες τομές στην ελληνική κοινωνία στη διάρκεια της διακυβέρνησής του. Πολύ καλά κάνει να θέλει να τα παρουσιάζει με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Δηλαδή έχει δικαίωμα ο Μητσοτάκη να έχει τον Γκρίνμπεργκ και ο Αλέξης να μην μπορεί να έχει έναν σύμβουλο για το ινστιτούτο του; Να μάθουμε πώς πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ την ώρα που το χρέος της ΝΔ διαρκώς αυξάνεται».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί