ΕΜΥ: Νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο – Πού θα επιδεινωθεί ο καιρός – Πώς επηρεάζεται η Κρήτη

Από σήμερα το βράδυ αναμένεται να επιδεινωθεί ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, επιδείνωση που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης. 

ΔΕΙΤΕ:

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Πώς επηρεάζεται η Κρήτη


Με επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού, η ΕΜΥ ενημερώνει ότι τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Το επικαιροποιημένο δελτίο

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Την Κυριακή (25-02-24)
α. Από τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη.

Τη Δευτέρα (26-02-24)
α. Από τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά), την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), τις Κυκλάδες, την Κρήτη (κυρίως στα νότια), την Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην Εύβοια και τις Σποράδες με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
β. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα) και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη (27-02-24)
α. Τα έντονα φαινόμενα θα διατηρηθούν στις νότιες περιοχές των Δωδεκανήσων και βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί