Κασσελάκης για Σαμαρά: «Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση»

Φωτογραφία δημοσιεύματος με την άκρως προκλητική φράση του Αντώνη Σαμαρά ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών «δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα» δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε επίσης: Φουλ της ακροδεξιάς ο Σαμαράς: «Επικίνδυνο» το νομοσχέδιο, η ΝΔ δεν έπρεπε να το φέρει προς ψήφιση

«Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία και συνοδεύεται με εικόνα από το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο, προχώρησε σε νέο ακροδεξιό παραλήρημα, με τον πρώην πρωθυπουργό να εξαπολύει παράλληλα πυρά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Βάλλοντας κατά του σχεδίου νόμου, ο Αντώνης Σαμαράς έκρινε ότι πλήττεται η πυρηνική οικογένεια, ότι δεν προστατεύονται τα δικαιώματα των παιδιών, ενώ τόνισε πως ανοίγει η κερκόπορτα -όπως είπε- για την παρένθετη μητρότητα και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο ίδιος υπερασπίστηκε την εκκλησία που εκφράζει ενστάσεις, ενώ στηλίτευσε τα «φροντιστήρια» στους βουλευτές της ΝΔ και τις «ανεπίτρεπτες πιέσεις» που ασκήθηκαν σε μέλη της «γαλάζιας» ΚΟ «σε μια, υποτίθεται, ψηφοφορία, “κατά συνείδησιν”», ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών «δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί