ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η συγκλονιστική παρέμβαση πολίτη ΑμΕΑ και η συγγνώμη Κασσελάκη για την αντιμετώπιση από την πολιτεία (βίντεο)

Μία συγκινητική στιγμή υπήρξε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη στο Περιφερειακό Συνέδριο στη Θεσσαλία καθώς πολίτης ΑμΕΑ διέκοψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής. «Έβαλαν σε κλήρωση την ανθρωπιά και την αναπηρία, θα πάω να κάνω κατάληψη στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής. Θέλω τη βοήθειά σας». Ο Στέφανος Κασσελάκης δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό του, ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του κατευθύνθηκε προς τον πολίτη και είχαν μία θερμή αγκαλιά.

Συγκεκριμένα, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε κατά την ομιλία του ότι « το κάθε άτομο με αναπηρία σε αυτή τη χώρα θα έπρεπε να έχει τη φροντίδα που του αξίζει. Χωρίς αστερίσκους», πολίτης ΑμΕΑ, ζητώντας συγγνώμη, διέκοψε λέγοντας: «Θα πάω να κάνω κατάληψη στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής».

«Δεν πειράζει, έχεις κάθε δικαίωμα να διακόψεις. Μη ζητάς συγγνώμη, εμείς ζητούμε συγγνώμη από εσένα γιατί δικαιούσαι καλύτερη χώρα» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Στη συνέχεια ο πολίτης κατήγγειλε την «επικοινωνιακή προπαγάνδα» της κυβέρνησης και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος «βγήκε στα κανάλια και είπε ότι ο προσωπικός βοηθός θα είναι θεσμός».

«… και η ΕΣΑμεΑ… πήραν χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έβαλαν σε κλήρωση την ανθρωπιά και την αναπηρία. Είμαι μόνος, παλεύω μόνος μου, θα πάω να κάνω κατάληψη, θέλω τη βοήθειά σας. Δεν θα το αφήσω να περάσει αυτό, είναι μπάχαλο» είπε με εμφανή την αγανάκτηση.

«Δεν είναι μπάχαλο, είναι απάνθρωπο. Δικαιούσαι φροντίδα από μία αναπτυγμένη χώρα» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θέλω να σπουδάσω, να ζήσω στην Αθήνα αξιοπρεπής, να μην ζω με επιδοματικές πολιτικές» απάντησε ο άνδρας, με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει: «Έχεις απόλυτο δίκιο, θα είμαστε μαζί σου, για αυτό έχεις τον λόγο μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί