Σκέρτσος κατά Ελλήνων ευρωβουλευτών με εκφράσεις από σκοτεινές εποχές- Η καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για τον υπουργό

«Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την στάση της κυβέρνησης και των στελεχών της αναφορικά με το ψήφισμα – κόλαφος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με τελευταίο παράδειγμα την προκλητική και άστοχη ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου.

Όπως υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής ο υπουργός Επικρατείας «καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών με εκφράσεις που θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές. Ο κ. Σκέρτσος παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων και επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία».

«Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι: «Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμη πιο αλαζονική, τοξική και επικίνδυνη». 

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Επικρατείας σε ανάρτησή του έσπευσε να παρουσιάσει σαν θύμα την κυβέρνηση της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «κακόγουστη (ανα)παράσταση ενόψει των ευρωεκλογών ενός «θεατρικού έργου» που εμφανίζει ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του πιο ισχυρού κεντροδεξιού κόμματος της Ευρώπης», με τον ίδιο να εξαπολύει επίθεση κατά των ευρωβουλευτών που ψήφισαν το «απαράδεκτο και ανθελληνικό ψήφισμα» όπως το χαρακτήρισε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους. 

Επιτίθενται στους Έλληνες ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις κατάφωρες παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα. 

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών με εκφράσεις που θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές.

Ο κ. Σκέρτσος παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων και επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία. 

Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμη πιο αλαζονική, τοξική και επικίνδυνη.

Ο κατήφορός της δεν έχει τέλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί