Ηράκλειο: Δεν πάει στο δικαστήριο ο 38χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

“Του είναι αδιανόητο να παραστεί στο Δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρους στρεφόμενος εναντίον γυναίκας”

Ανακοίνωση για την υπόθεση με το καυστικό υγρό με το οποίο 38χρονη τότε γυναίκα επιτέθηκε στον σύντροφό της στο Ηράκλειο το 2022, εξέδωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί το θύμα.

Δείτε:

Ηράκλειο: Επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της

Ηράκλειο: Τι λέει η 38χρονη που πέταξε οξύ στον σύντροφό της – “Με χτυπούσε και ξέφευγε”

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 38χρονης που πέταξε οξύ στον σύντροφό της

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο 38χρονος σήμερα άνδρας αποσύρεται από το δικαστήριο ως πολιτική αγωγή καθώς “το ήθος του δεν του επιτρέπει να στραφεί δικαστικά κατά οποιασδήποτε γυναίκας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: 

Όπως είναι γνωστό, μαζί με την εκλεκτή συνάδελφο, Αλεξάνδρα Σπανάκη, δικηγόρο του Δ.Σ. Ηρακλείου Κρήτης, έχουμε αναλάβει από την πρώτη ημέρα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ιδιαίτερα επικίνδυνο καυστικό υγρό που του κατέστρεψε το αριστερό του μάτι, το βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας, κατά της Μ.Σ.

Στο δικαστήριο μετά από ορθές νομικές επιλογές της κας Σπανάκη και εμού, συγκατηγορούμενη για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι και η φίλη της δράστιδος με την οποίαν μαζί παγίδεψαν το ανυποψίαστο θύμα, Γ.Μ.

Χθες, το θύμα, Γ.Μ. μας ενημέρωσε ότι για τους κανόνες ηθικής που υπηρετεί ο ίδιος, τόσο στην περιοχή στην οποίαν ανδρώθηκε, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον, του είναι αδιανόητο να παραστεί στο Δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρους στρεφόμενος εναντίον γυναίκας, οποιοδήποτε έγκλημα και να έχει διαπράξει εις βάρος του αυτή και ότι κατόπιν αυτής της επιλογής του, εγκαταλείπει το Δικαστήριο, χωρίς τη δική του παρουσία, να αποφασίσει αυτεπαγγέλτως για τη τύχη των δύο κατηγορουμένων γυναικών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί