Χ. Μαμουλάκης: Ταφόπλακα για ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών

Στη Βουλή φέρνει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, ως Αναφορά προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, την επιστολή των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων του νομού Ηρακλείου, με την οποία ζητούν την απόσυρση του άδικου φορολογικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης ΝΔ.

Την επιστολή υπογράφουν εκπρόσωποι των Δικηγορικών Συλλόγων Ηρακλείου και Λασιθίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ανατολικής Κρήτης, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνών & Εμπόρων ν. Ηρακλείου, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης, του Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών Εφετείου Κρήτης και Ανατολικής Κρήτης, του Συλλόγου Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Ηρακλείου Palso και της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου.

Η σχετική επιστολή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί