9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Επαγγελματιών Υγείας και περιθαλπόντων ατόμων στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Το Σεμινάριο συνδιοργανώνεται από την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Ηρακλείου Εταιρεία για τη νόσο Alzheimer και την Υγιή Γήρανση, και την Περιφέρεια Κρήτης 

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο ΕΒΕΗ και διαδικτυακά https://zoom.us/j/98634975305   και θα μεταδίδεται συγχρόνως από το κανάλι  στο YouTube και την σελίδα Αλληλεγγύη Ηρακλείου στο face book.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης (μετά από πλήρη παρακολούθηση των εργασιών)

Κύριος στόχος η ανάδειξη της  σημασίας της ολιστικής προσέγγισης του ηλικιωμένου ασθενή και του ασθενή με άνοια και η καλύτερη ποιότητα ζωής ασθενών και περιθαλπόντων.  

Ενημέρωση των νεώτερων επιστημονικών δεδομένων για την άνοια από διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, και το Α.Π.Θ. 

Επίσης περιγραφή καλών πρακτικών από όλες τις Εταιρείες Alzheimer όλης της Ελλάδας και πρακτικές οδηγίες που θα βοηθήσουν στην καθημερινή ζωή τόσο των ασθενών όσο και των οικογενειακών και επαγγελματιών περιθαλπόντων τους, με αντίκτυπο στην κοινωνία.

Έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον παρακολούθησης φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης το ΕΛΜΕΠΑ, πολλές δομές Βοήθειας στο Σπίτι και από Νοσηλευτικό προσωπικό ΠΑΓΝΗ, Βενιζελείου Νοσοκομείου,  τα Κέντρα Ημέρας Χανίων, τις ΤΟΜΥ και Γηροκομεία της Κρήτης.

Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Καστελλάκη και τα διαδραστικά εργαστήρια στην αίθουσα Καρούζου

Το 9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για επαγγελματίες υγείας και περιθάλποντες ατόμων με άνοια έχει γίνει θεσμός και πραγματοποιείται κάθε 2ο χρόνο και υπάρχει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον από ενδιαφερόμενους επαγγελματίες υγείας και περιθάλποντες ασθενών από όλη την Κρήτη και την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί