Σταύρος Αρναουτάκης: «Διαχρονικά και επίκαιρα παραμένουν τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»

«Διαχρονικά και επίκαιρα παραμένουν τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου», επισημαίνει στη δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«50 χρόνια μετά, διαχρονικά και επίκαιρα παραμένουν τα μηνύματα της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973. Οι αγωνιζόμενοι φοιτητές, κατάφεραν να συσπειρώσουν τις δυνάμεις μιας κοινωνίας που αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία, την Ισότητα, την Πρόοδο και την Παιδεία. Απέδειξαν, επίσης, ότι η πρωτοπορία και οι κοινωνικές ανατροπές εκφράζονται από τη νέα γενιά. Ως Περιφέρεια Κρήτης, τιμούμε τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κατά τα γεγονότα εκείνων των ημερών, αλλά και αυτούς που αγωνίστηκαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σταύρος Αρναουτάκης: «Διαχρονικά και επίκαιρα παραμένουν τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Αναρωτιέμαι! Πιστεύουν έστω και σε μια από τις αξίες – συνθήματα από την εξέγερση του Πολυτεχνείου που επετειακά μόνο ξεφωνίζουν οι …θωκοκαβαλητές της εξουσίας; Μάλλον δεν αναρωτιέμαι. Ούτε και αμφιβάλλω πως τα έχουν γραμμένα στα παλαιότερα… Αγωνιώ όμως να δω πως θα τα …”ξαναεκσυγχρονίσουν” μέσα στα σκλαβοπάζαρα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ που μας έχουν στοιβάξει οι πατριωταράδες της εποχής μας…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί