Στις Πατσίδες την Τετάρτη η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΣΙΔΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΣΙΔΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6943 265 307

Για την επιλογή των γυναικών που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μαστογραφία, κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι :

• Γυναίκες από οποιαδήποτε περιοχή

• Ηλικίας 40-75 ετών

• Κατά προτεραιότητα γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε Μαστογραφικό έλεγχο όπως και οι ανασφάλιστες γυναίκες

• Αποκλείονται οι γυναίκες : α). που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή, β). μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών, γ). γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Να μην έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6943 265 307

Η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας συνεχίζει το μεγάλο της ταξίδι. Ένα ταξίδι Ανθρώπινο, Οραματικό, μια πράξη Αγάπης για τις Γυναίκες. Ένα ταξίδι που στόχο έχει να φωτίσει και να δημιουργήσει τις σωστές πεποιθήσεις για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού. Η Νέα Κινητή Μονάδα συνεχίζει τη διαδρομή προσφοράς με τη βοήθεια των επιστημόνων που την υποστηρίζουν, αλλά και των κατά τόπους φορέων που συνεργάζονται. Με ένα πλέγμα υποστηρικτικών δράσεων, αξιοποιώντας όλα τα μέσα. Δεν αφήνουμε τίποτα στην Άγνοια τίποτα στην τύχη. Η εκστρατεία Πρόληψης ‘’Είναι στο Χέρι μου‘’ ξεκίνησε!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί