Κασσελάκης σε οικογένειες θυμάτων των Τεμπών: «Ό,τι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε μέχρι τέλους»

Στη Λάρισα βρίσκεται αυτή την ώρα, μεσημέρι Κυριακής 29/10, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης όπου συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών για να συζητήσει μαζί τους.

Δείτε:

Στέφανος Κασσελάκης από Ημαθία: «Ο ΕΛΓΑ θα παραμείνει δημόσιος και θα ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφού άκουσε τους συγγενείς, τους έδωσε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας πως «είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας».

Κασσελάκης Τέμπη

Παράλληλα τόνισε πως «ό, τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς» ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι «έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα».

Κασσελάκης Τέμπη

«Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του» είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Κασσελάκης Τέμπη

φωτ.: onlarissa.gr

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης θα έχει συνάντηση με το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφτηκε την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου δεσμεύτηκε ότι «Ο ΕΛΓΑ θα παραμείνει δημόσιος και θα ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί