Απίστευτο περιστατικό: 13χρονη γέννησε σε τουαλέτες περιφερειακού νοσοκομείου

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν η μαθήτρια 1ης γυμνασίου πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους μη γνωρίζοντας ότι είναι έγκυος γέννησε στην τουαλέτα.

«Στο νοσοκομείο όταν ρωτήθηκε από τον παιδίατρο και το κοριτσάκι και η μητέρα είπαν ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές», εξήγησε στο Mega ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

Ο παιδίατρος με αυτά τα δεδομένα συμπεραίνει πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορηγεί την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή. Το κορίτσι όμως εξακολουθούσε να σφαδάζει στον πόνο.

«Του έδωσαν για τυμπανισμό καθαρκτικά εκεί το παιδί σφάδαζε και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στην λεκάνη της τουαλέτας», αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με το Mega, το κοριτσάκι αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους που την εξέτασαν πως ο πατέρας του παιδιού είναι ένας συμμαθητής της στο σχολείο.

«Κάτι θα είχε καταλάβει αλλά προφανώς εδώ επενέβη το αίσθημα ντροπής και φαντάζομαι ότι αυτό το παιδί αυτό ένιωσε απόγνωση».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αποκάλυψε πως καθώς αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό ανήλικης μαθήτριας που γεννά στο εν λόγω νοσοκομείο.

«Δυστυχώς αν σας πω ότι σε αυτό το νοσοκομείο είναι το 3ο περιστατικό μέσα σε μια δεκαετία. Είχε συμβεί και με ένα 14χρονο και ένα 13χρονο κοριτσάκι», δήλωσε.

Καλά στην υγεία τους η 13χρονη και το βρέφος

«Οδύσσσεια» χαρακτήρισε ο Μιχάλης Γιαννάκος το να γεννήσει η 13χρονη στις τουαλέτες του νοσοκομείου, χωρίς να του γίνει διάγνωση, τονίζοντας πως το περιστατικό αυτό δείχνει τις παθογένειες των περιφερειακών νοσοκομείων.

«Πως γίνεται το νοσοκομείο να μην έχει γυναικολόγο και ακτινολόγο; Τι σόι νοσοκομείο είναι αυτό;», είπε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, η 13χρονη και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο, το οποίο έχει μαιευτική κλινική, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Απίστευτο περιστατικό: 13χρονη γέννησε σε τουαλέτες περιφερειακού νοσοκομείου”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Θα φτάσουμε να το δούμε κι αυτό! Τελικά θα καταντήσουμε να ονομάζουμε τυχερούς όσους γεννήθηκαν τον περασμένο αιώνα μ’ αυτούς τους κακούργους που έχουμε μπλέξει στον τωρινό. Το μέγα δυστύχημα όμως είναι πως με τις νομοθετημένες κλεψιές τους, αναδεικνύουμε τους κλέφτες και απατεώνες και καταντήσαμε να μας κυβερνά μια συντριπτική πλειοψηφία του κώλ.. (εκλογές Μάη 23 ψήφοι στη Ν.Δ. 2.407.750 ψήφοι και 146 έδρες. εκλογές Ιουνίου 23, 2.115.322 ψήφοι στο ίδιο κόμμα, αλλά 158 έδρες, δηλαδή 300.000 λιγότερες ψήφοι 12 έδρες πανηγυρτζήδων παραπάνω- θαυμάσετε τη δημοκρατία σας ηλίθιοι πανηγυρτζήδες και απολαύστε την κυβερνησιμότητά σας βόδια του κερατά!) που καυχιέται τόσο για την κοροϊδία, ανευθυνότητα και τη συστηματική εξαπάτηση, όσο και για την ανυποληψία της! Κι αυτό γιατί ήμαστε (κάποτε) η χώρα που γέννησε την …δημοκρατία που τόσο πανηγυρίζει για τη δημοκρατία του καθεστώτος των σκλάβων ο Μουμπούκος!!! Καμαρώστε μας!!! Αλλά όποιος αποδέχεται και συνηθίζει τη μορφή του τέρατος, στο τέλος ταυτίζεται με το τέρας! Σ’ αυτό το σημείο είμαστε;

  2. ωραία ανατροφή

    αποτρόπαιο… τελικά ίσως ήταν καλύτερα για μας που μεγαλώσαμε στη δεκαετία του ’80… τα πράγματα αυτά, όσο και αν αυτό κόστισε αργότερα, δεν ήταν μέρος της ανατροφής μας!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί