Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 48 της χρόνια η σύζυγος του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων

Θλίψη σκόρπισε στο Δήμο Χανίων, η είδηση του θανάτου της συζύγου του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μανώλη Κοτσιφάκη. Η Κατερίνα Κουρτάκη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης με αφορμή την αιφνίδια απώλεια της Κατερίνας Κουρτάκη, συζύγου του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλη Κοτσιφάκη, αναφέρει: 

«Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από την αιφνίδια απώλεια της Κατερίνας, συζύγου του Μανώλη Κοτσιφάκη, Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Μια νέα γυναίκα, μια στοργική μητέρα για τον γιο τους, τον Γιάννη αλλά και μια ευγενική, διακριτική και αξιοπρεπής παρουσία, που περιέβαλε με αγάπη την οικογένεια και τους γύρω της. 

Φεύγοντας η Κατερίνα αφήνει παρακαταθήκη στον γιο της την ευγένεια, την καλοσύνη, τη σεμνότητα και τη δοτικότητα της.

Σήμερα, για την οικογένεια του Δήμου Χανίων τα λόγια είναι πολύ φτωχά καθώς μοιραζόμαστε τον πόνο δύο δικών μας ανθρώπων, του Μανώλη και του Γιάννη, σε αυτήν την τραγική απώλεια. Η σκέψη μας είναι κοντά σας». 

Συλλυπητήριο μήνυμα της Δημοτικής Κίνησης «Όνειρο είναι τα Χανιά»

Σύσσωμη η Δημοτική Κίνηση «Όνειρο είναι τα Χανιά» εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μανώλη Κοτσιφάκη και την οικογένεια του, για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο της συζύγου του.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί