Μαρία Καναβάκη: Έχουμε ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα των κατοίκων στα Δειλινά

Στα Δειλινά περιόδευσε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, με υποψήφιους της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο Για Σένα”.

Η Μαρία Καναβάκη συναντήθηκε με τον ιερέα της Ενορίας, με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής αλλά και με στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας των Δειλινών.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα “θερμό” κλίμα με μοναδικό γνώμονα, όπως σημείωσε η υποψήφια Δήμαρχος, την εμπεριστατωμένη ανάλυση των προβλημάτων καθημερινότητας που οι κάτοικοι των Δειλινών αντιμετωπίζουν.

Η επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Για Σένα” άκουσε με προσοχή τους κατοίκους και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων που της έθεσαν κυρίως ζητήματα σχολικής στέγης,  καθημερινότητας και κοινωνικής προστασίας

“Τα Δειλινά είναι μια ιστορική συνοικία του Ηρακλείου. Τα γνωρίζουμε καλά και ξέρουμε τα ζητήματα που υπάρχουν. Θα είμαστε εδώ με ειλικρίνεια και πραγματικό ενδιαφέρον για  να προσπαθούμε δίπλα σας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σας. Να αναβαθμίσουμε και να ομορφύνουμε την περιοχή αλλά και να ενισχύσουμε το “πέπλο” κοινωνικής προστασίας των κατοίκων“, ανέφερε σε δήλωσή της η υποψήφια Δήμαρχος.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της σχολικής στέγης, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό το μεγάλο σχολικό συγκρότημα της περιοχής αντιμετωπίζει προβλήματα για τα οποία η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου οφείλει να ενδιαφερθεί ουσιαστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί