Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη: Ντιμπέιτ επειδή είμαστε σύντροφοι – Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος αρνήθηκε την πρότασή της για ντιμπέιτ και αντιπρότεινε κοινή περιοδεία των δυο τους ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δίνει η Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε:

Στ. Κασσελάκης: Μετά τη συνάντηση με τον Ν. Παππά, έτεινε χείρα ενωτικής πορείας σε Αχτσιόγλου – Τσακαλώτο

«Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης. Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας» σημειώνει η Έφη Αχτσιόγλου και προσθέτει:

«Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εμφανιστεί αντίθετος στην πρόταση για ντιμπέιτ, λέγοντας: «Debate με τον Κ. Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι».

«Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το “μαζί” που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί