Μη χαθεί για τον τόπο: Εμφανιζόταν υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, δεν μπόρεσε και επιστρέφει υποψήφιος στην περιφέρεια!

Επί μήνες ο άλλοτε αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Αλεξάκης εμφανιζόταν ως υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, μην αφήνοντας πάντως τη θέση του και το γραφείο που χρησιμοποιούσε στην περιφέρεια. Καμιά φορά, αν και υποψήφιος δήμαρχος, έκανε τον “αντ’ αυτού” στην περιφέρεια, όταν απουσίαζε ο περιφερειάρχης.

Δείτε:

Ο κ. Γ. Αλεξάκης θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και να διαφημίζεται από την περιφέρεια Κρήτης;

Δεοντολογία;- Ο υποψήφιος δήμαρχος κάνει προεκλογική εκστρατεία με γραφείο στην περιφέρεια και λεφτά των πολιτών!

Το πρωί… “εκπρόσωπος” της περιφέρειας, το βράδυ υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, κι όταν λείπει ο περιφερειάρχης, πιάνει την καρέκλα του! (φωτο)

Τελικά, αν και ήταν ο πρώτος που δήλωσε “υποψήφιος δήμαρχος” και μάλιστα ανακοίνωσε και μέλη στον συνδυασμό του, δεν κατάφερε να κάνει ψηφοδέλτιο που θα κατέβαινε με σοβαρότητα. Και πριν λίγα εικοσιτετράωρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται.

Δείτε:

Δήμος Ηρακλείου: Αποσύρεται ο Γιώργος Αλεξάκης

Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων του Γιώργου Αλεξάκη

Αλλά αποσύρεται για να ξαναγυρίσει στην περιφέρεια Κρήτης! Εκεί θα είναι τελικά υποψήφιος!

Σαν τη συνέπεια και τη σοβαρότητα!

Ε, να μη χαθεί και για τον τόπο ο άνθρωπος… Άλλωστε κουμπάρος του μακαρίτη του Τσοχατζόπουλου είναι…

Δείτε την ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος:

Δ.Τ. Υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης ο Γ.Αλεξάκης


Γ.Αλεξάκης: “Η μάχη για την Αυτοδιοίκηση είναι διαρκής!”

Τη συστράτευσή του με τον Σταύρο Αρναουτάκη, στην Περιφέρεια Κρήτης, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media, ο Γιώργος Αλεξάκης.
Στη σχετική ανάρτηση ο Γ.Αλεξάκης σημειώνει ότι παραμένει ενεργός στα κοινά και πιστός στην προσπάθεια να προσφέρει από όποιο πεδίο και πόστο μπορεί, κάθε φορά, να συνδράμει.
Ο ίδιος υπογραμμίζει την επιθυμία του να συμβάλλει “στην κοινή προσπάθεια να αποτελέσει η ΚΡΗΤΗ ένα νησί – πρότυπο στην Ελλάδα, στη Μεσόγειο και σε ολόκληρη την Ευρώπη”.

Η δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Αλεξάκη

Η μάχη για την Αυτοδιοίκηση είναι διαρκής!

Υπηρετώντας πιστά την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια και έχοντας στη φαρέτρα μου εμπειρία, γνώση αλλά και φρέσκες, επιτυχημένες ευρωπαϊκές ιδέες, παραμένω πιστός στην προσπάθεια να προσφέρω στον τόπο μου, από όποιο πεδίο και από όποιο πόστο μπορώ, κάθε φορά να συνδράμω.

Έτσι παραμένω ενεργός στα κοινά και ανταποκρίνομαι στην Πρόσκληση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη. Συντάσσομαι και πάλι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου με τον Σταύρο και το συνδυασμό «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ».

Με ένα μακρόπνοο και μελετημένο όραμα για την πόλη μου,  την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου καθώς και ολόκληρο το νησί μας, επιθυμώ να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια να αποτελέσει η ΚΡΗΤΗ ένα νησί – πρότυπο στην Ελλάδα, στη Μεσόγειο και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ευχαριστώντας θερμά όλους σας, που με τιμάτε με την ψήφο σας, όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τα ενθαρρυντικά σας μηνύματα να παραμείνω ενεργός πολίτης, ζητώ και πάλι τη στήριξή σας στην Περιφέρεια Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί