Η “ισχυρή αντιπολίτευση” Ανδρουλάκη ήρθε με το “καλημέρα”: Πλάτη στον Μητσοτάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, το… είπε και το έκανε: Ζητούσε την ψήφο του λαού να “γκρεμίσει” τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και να αναδειχτεί το κόμμα του αξιωματική αντιπολίτευση, ώστε “ισχυρά να αντιπολιτεύεται” τον Μητσοτάκη.

Το είπε και το έκανε…

Πέταξε εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, ακόμα κι αν ατίμασε τον δικό του λόγο ότι στις δεύτερες εκλογές θα επέλεγε κάτι άλλο, όχι για “ανανέωση” (ηλικιακό είναι το θέμα;) αλλά επειδή ήταν από τις ελάχιστες αντιδεξιές ξεκάθαρες φωνές στο κόμμα του. Με στοιχεία και αποδείξεις για υποκλοπές και τόσα άλλα. Έφαγε Καστανίδη χάριν του φίλου (και από δεξιά οικογένεια, όπως είναι πλέον εμφανές τα τελευταία χρόνια) Φρ. Παρασύρη που επέστρεψε στη Βουλή. ΚΙ έγινε έτσι ο Ανδρουλάκης… ο μοναδικός βουλευτής Θεσσαλονίκης, ενώ μπορούσε να είναι φυσικά ο ένας εκ των δυο βουλευτών του νομού του, του Ηρακλείου.

Το είπε και το έκανε όμως κυρίως με τη χθεσινή του παρέμβαση για τις προγραμματικές Μητσοτάκη… Στην παρθενική του ομιλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ απέδειξε ότι όσοι γνωρίζουν τον βίο και την πολιτεία του, ξέρουν καλά ότι αντιπολίτευση τύποις θα είναι… Όπως, δηλαδή, στάθηκαν “απέναντι” στον Μητσοτάκη τα “ορφανά του Σημίτη”, πολλά από τα οποία πήραν υπουργείο από τον πρόεδρο της ΝΔ! Και έτεινε χείρα βοηθείας με το “καλημέρα” στην παντοδύναμη κυβέρνηση Μητσοτάκη, να αλλάξει το άρθρο του Συντάγματος και να ανοίξει την πόρτα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια…

Δείτε:

Ανοικτή πόρτα Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη: «Ναι» υπό όρους για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Ανδρουλάκης για να “πολεμήσει” την δεξιά…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί