Αντιπυρική άσκηση για το προσωπικό της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ 

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 6 Ιουλίου η Αντιπυρική Άσκηση για το προσωπικό της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ. Η άσκηση με τους Αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ηράκλειο να έχουν τον πρώτο λόγο, έγινε στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Την εκπαίδευση του προσωπικού ανέλαβαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου κ. Σεληνιωτάκης Μιχαήλ, ο Αντιπύραρχος κ. Σταματάκης Πάρης και ο Υποπυραγός κ. Κοσμαδάκης Σπύρος.

Στην ενδιαφέρουσα διαδικασία για την πυρόσβεση και τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους του ΠΣΚΗ καθώς και στα καταστήματα της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ συμμετείχε το σύνολο του προσωπικού  καθώς και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κα. Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη. 

Σκοπός της άσκησης ήταν η ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας στα προληπτικά κι κατασταλτικά μέσα πυρασφάλειας και η διαπίστωση της επάρκειας του συντονισμού δράσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων. 

Η αντιμετώπιση μίας πυρκαγιάς τις πρώτες στιγμές, οι κινήσεις που απαιτούνται, η διαχείριση του κόσμου και η ασφάλεια του βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 

Η άσκηση στέφθηκε με επιτυχία ενώ η πρόεδρος κα. Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη επεσήμανε ότι «όλες μας οι προσπάθειες είναι στραμμένες στην ασφάλεια και την προστασία των ανθρώπων που εργάζονται εδώ αλλά και όσων επιλέγουν το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου για τις όμορφες εκδηλώσεις – παραγωγές του. Με εκπαίδευση και προσήλωση στο στόχος μας παρέχουμε στους Ηρακλειώτες και τους Κρητικούς γενικότερα χώρους ασφαλείς.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί