Ξεκίνησε το 4ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Δήμου Ηρακλείου

Παρουσία πλήθους κόσμου ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023 στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», το 4ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου που αποτελεί σταθερό θεσμό για τον Δήμο. 

Στην εναρκτήρια εκδήλωση έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς που καθοδήγησαν τους μαθητές, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου , τα παιδιά που συμμετέχουν και όλους  εκείνους που συνέβαλλαν στην διοργάνωση του Φεστιβάλ, αναφέρθηκε στα οφέλη που έχει η παιδεία και ο πολιτισμός στην διαμόρφωση του ήθους και του επιπέδου της κοινωνίας. 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Για μία ακόμη φορά θα έχουμε την ευκαιρία αλλά και την χαρά: να απολαύσουμε το ταλέντο, τις ικανότητες, τις ευαισθησίες και το αποτέλεσμα της αγάπης και της επίμοχθης ενασχόλησης των παιδιών μας με την Τέχνη, σε ποικίλα δρώμενα που θα παρουσιαστούν αυτές τις ημέρες.

Για τους εκπαιδευτικούς, για τους γονείς, για τους μεγαλυτέρους σε ηλικία, αποτελεί χρέος να αγωνιζόμαστε για να μπορούν οι επόμενες γενεές να εκφράζονται και να δημιουργούν. Να ακολουθούν δρόμους πολιτισμού και ελπίδας για το αύριο του τόπου μας, για το μέλλον της πατρίδας μας».

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια βίου Μάθησης Στέλα Αρχοντάκη -Καλογεράκη. 

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 22 έως τις 25 και από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2023, στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις», με είσοδο ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί