ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Φθηνά προεκλογικά παιχνίδια του κ. Μητσοτάκη με τη μουσουλμανική μειονότητα»

Για «φτηνά προεκλογικά παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη», κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του καταλογίζει επιπλέον ότι «επιστρατεύει αυτή τη φορά στην προεκλογική αρένα ακόμη και την ΕΥΠ».

«Δεν μας κάνει εντύπωση», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε την ΕΥΠ να παρακολουθεί το μισό πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς του αντιπάλους, δεν θα την έβαζε να του φτιάξει ένα βολικό προεκλογικό αφήγημα; Αυτός ο δρόμος όμως είναι εθνικά επιζήμιος και ολισθηρός. Όποιος τον επιλέγει, αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη».

Ακολούθως αναφέρεται στην επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη μουσουλμανική μειονότητα: «Και μια υπενθύμιση: Η αδελφή του κ. Μητσοτάκη, κα Ντόρα Μπακογιάννη, που σήμερα εκβιάζει ωμά τους μειονοτικούς ότι δεν θα περάσουν καλά αν δεν ψηφίσουν ΝΔ, το 2012 κατήλθε στις εκλογές με δικό της κόμμα. Έλαβε πανελλαδικά 2,56% αλλά στη Ροδόπη 18%. Ήταν άραγε η εκλεκτή του τουρκικού προξενείου; Είχε κάνει κάποια συναλλαγή με τον Ερντογάν; Διέπραξε κάποια προδοσία απέναντι στο έθνος; Ντροπή!».

Δείτε επίσης:

Ωμός εκβιασμός από την Ντόρα Μπακογιάννη στους κατοίκους της Ροδόπης γιατί ψήφισαν… ΣΥΡΙΖΑ! (Βίντεο)

Ναι, αυτές είναι εκλογές εκβιασμών και εξαγοράς συνειδήσεων. Και αυτή είναι νόθευση αποτελέσματος

«Σφυροκόπημα» Ραγκούση στη Μπακογιάννη για τις ωμές απειλές σε Ροδόπη και Θράκη (βίντεο)

Αλέξης Τσίπρας: Σφοδρή επίθεση σε Ντόρα Μπακογιάννη – «Λογικές Μαφίας στη Ροδόπη»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί