Πανελλήνιες 2023 – ΕΠΑΛ: Δείτε τα σημερινά θέματα και τις απαντήσεις τους

Στα μαθήματα Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών, εξετάστηκαν σήμερα, Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Από το alfavita.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, παρουσιάζουμε τις εκτιμήσεις και τις απαντήσεις στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στο μάθημα της υγιεινής τα θέματα ήταν συνδυαστικά αυξανόμενης δυσκολίας που καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος της ύλης και οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό Χατζηπαπά Γιώργο, τα θέματα στον Προγραμματισμό Υπολογιστών ήταν αρκετά βατά και ένας πολύ καλά διαβασμένος και προετοιμασμένος μαθητής μπορεί να έχει επιτύχει μια πολύ υψηλή βαθμολογία. 

Πιο συγκεκριμένα το Θέμα Α δεν είχε εκπλήξεις κινήθηκε στα πλαίσια των προηγούμενων ετών. Όπως και στο Β θέμα που δεν είχε κάτι που να είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Το θέμα Γ θέλει μια μικρή προσοχή στο Γ4 όπου οι υποψήφιοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αρχείο. Στο Θέμα Δ  υπάρχει η παγίδα του κωδικού για τους υποψήφιους στο αλφαριθμητικό όπου ίσως να τους δυσκολέψει για το ερώτημα Δ5.

Υγιεινή

Προγραμματισμός Υπολογιστών

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) 

Στοιχεία Μηχανών

Τα θέματα στα ΕΠΑΛ

Υγιεινή

Προγραμματισμός Υπολογιστών

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ)

Στοιχεία Μηχανών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί