Ναι, αυτές είναι εκλογές εκβιασμών και εξαγοράς συνειδήσεων. Και αυτή είναι νόθευση αποτελέσματος

Είδατε τι έκανε η Μπακογιάννη στη Ροδόπη, χωρίς μάλιστα να νοιάζεται για την καταγραφή της και την προβολή του βίντεο σε όλους (;) τους Έλληνες. Έκανε ωμό εκβιασμό, ολοφάνερη εξαγορά ψήφων. Δεν είναι μόνο ότι δεν την ένοιαξε η κατακραυγή αλλά είναι και σίγουρη ότι ουδείς εισαγγελέας θα παρέμβει να την διώξει ποινικά για τους εκβιασμούς, την εξαγορά ψήφων, την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Δείτε:

Ωμός εκβιασμός από την Ντόρα Μπακογιάννη στους κατοίκους της Ροδόπης γιατί ψήφισαν… ΣΥΡΙΖΑ! (Βίντεο)

Καταλαβαίνετε τι γίνεται εκεί που δεν υπάρχουν καν τα φώτα της δημοσιότητας, εκεί σε κλειστά δωμάτια μέσα σε 4 τοίχους με ευάλωτους ή φοβισμένους πολίτες.

Πάρτε υπόψιν ότι όλοι αυτοί, το Μητσοτακέικο και η παρέα του, έχουν στα χέρια τους όλο το κράτος, το χρήμα και τους μηχανισμούς του. Και τα εξαγορασμένα μέσα “ενημέρωσης”.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πώς ήρθε το 41% ή η διαφορά των 20 μονάδων;

Ναι, είναι νόθευση της ψήφου αυτή.

Αλλά επειδή δεν υπάρχει εισαγγελέας όχι που μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά (ασφαλώς και υπάρχουν πάμπολλοι) αλλά που μπορεί να την κάνει χωρίς να νιώσει τον φόβο και τον έλεγχο της πολιτικής εξουσίας, ουδείς θα παρέμβει για τη νόθευση. Ό,τι κάνουμε μόνο οι πολίτες. Να ενημερωθούν οι πάντες.

Στήνουν ένα ακραίο αυταρχικό καθεστώς με την “έγκριση” – με αυτό τον τρόπο της νόθευσης της ψήφου – της κοινωνίας! Για να μην μπορεί κανείς να αντιδράσει.

Μπορούμε να τους εμποδίσουμε τώρα που ξέρουμε.

Ας κάνουμε τα πάντα να αλλάξει το αποτέλεσμα και να μην μπορούν να είναι ανεξέλεγκτοι, όσο κι αν τρομοκρατούν, όσο κι αν εκβιάζουν, όσο κι αν εξαγοράζουν, όσο κι αν νοθεύουν.

Αν δεν το κάνουμε, αν δεν το προσπαθήσουμε, έρχονται σκληρές μέρες όχι για όσους διαφωνούν με όλο αυτό αλλά για όλους, κι εκείνους που τρομοκρατούνται ή εκβιάζονται ή εξαγοράζονται…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί