Η Συμμαχία Πράσινο & Μωβ συμμετέχει στις Εθνικές Εκλογές με 259 υποψήφια άτομα

Η συμμαχία Πράσινο & Μωβ συμμετέχει στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου με 259 υποψήφια άτομα στις 59 περιφέρειες – περισσότερα από την προηγούμενη φορά – και ένα πλήρες και με σημαντικά άτομα ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ταυτόχρονα το Πράσινο & Μωβ έχει την επίσημη υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, του Ευρωπαϊκού Κόμματος Βολτ, του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Πειρατών καθώς και των Ευρωβουλευτών της Ομάδας Πράσινοι/ΕFA.

Το Πράσινο & Μωβ φιλοδοξεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να προσθέσει χρώμα στην Ελληνική Βουλή.

Αφήνοντας πίσω τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό του στις προηγούμενες εκλογές  και την δέσμευση παραβόλων αξίας 37.350 ευρώ «υπέρ του κρατικού προϋπολογισμού», το Πράσινο & Μωβ θέλει να αλλάξει τόσο τον τρόπο που ασκείται η πολιτική, όσο και τις πολιτικές επιλογές, αλλά και τους πολιτικούς συσχετισμούς.

Οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις εξαπάτησαν την ψήφο εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού. Κυβέρνησαν με διάφορους τρόπους και συνδυασμούς και απέτυχαν. Ήρθε η ώρα να ενισχυθεί η δημοκρατία, η διαφάνεια, το κράτος δικαίου, οι πράσινες πολιτικές, η βιώσιμη οικονομία, η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή, η δικαιοσύνη, ώστε η Ελλάδα να συμπλεύσει με την ευοίωνη ευρωπαϊκή προοπτική. Είναι η ώρα να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στα έδρανα της Βουλής με έργα και πράξεις από τη συμμαχία Πράσινο & Μωβ.

Το Πράσινο & Μωβ στοχεύει να προωθήσει στη Βουλή και στην κοινωνία σύγχρονες, οικολογικές απαντήσεις με αλληλεγγύη και σεβασμό στον Άνθρωπο, στη Φύση και στα Ζώα. Μια δίκαιη, βιώσιμη, πράσινη, κοινωνικά υπεύθυνη, καινοτόμα οικονομία για όλες και όλους. Στοχεύει να στηρίξει ενεργά και σταθερά τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος, του κλίματος και της φύσης, την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, το κράτος δικαίου και τη διαφάνεια, καθώς και την ισότητα, σε μια πράσινη και ομόσπονδη Ευρώπη αξιών και δικαιοσύνης.

Ποιοι συμμετέχουν στο Πράσινο και Μωβ

Συνεπικεφαλής της Συμμαχίας Πράσινο & Μωβ είναι οι Δομήνικος Χρυσίδης (επιστήμονας κοινωνικής πολιτικής, που ειδικεύεται σε θέματα αξιολόγησης δημόσιων πολιτικών, διεθνούς ανάπτυξης και βιωσιμότητας), Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α’ Θεσσαλονίκης και Βασιλική Γραμματικογιάννη (δημοσιογράφος, που ειδικεύεται σε περιβαλλοντικά θέματα), Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Εύβοια σε μια κίνηση μεγάλου συμβολισμού που τονίζει τη σημασία που δίνουμε στην αναγέννηση της περιοχής που αφέθηκε να καταστραφεί από την πυρκαγιά.

Στα ψηφοδέλτια του Πράσινου & Μωβ συμμετέχουν τόσο έμπειρα όσο και νέα στελέχη του οικολογικού – πράσινου, φιλοευρωπαϊκού και φιλοζωικού χώρου που σήμερα αποτελούν την Ομάδα των Πράσινων / EFA στο Ευρωκοινοβούλιο. Μεταξύ άλλων συμμετέχουν: οι πρώην ευρωβουλευτές Μιχάλης Τρεμόπουλος και Νίκος Χρυσόγελος, ο πρώην δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και πολλά στελέχη της αυτοδιοίκησης που έχουν ιδρύσει το δίκτυο 72 πράσινων αυτοδιοικητικών. Ενεργοί πολίτες σε θέματα δημοκρατίας, δικαιωμάτων, προστασίας του ανθρώπου, της φύσης και των ζώων. Πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ακτιβιστές, άνθρωποι της κοινωνίας των πολιτών. Στελέχη που ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες, κοινωνικές και πολιτικές, συναντώνται σε μια συμμαχία επτά πολιτικών δυνάμεων: Πράσινοι, Πειρατές, Οικολογία-Πράσινη Λύση, Πράσινοι-Αλληλεγγύη, Κόμμα για τα Ζώα, Βολτ Ελλάδας και Κύκλος – Οικοφεμινιστικό Quίνημα.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας τιμούν και στηρίζουν αναγνωρισμένες προσωπικότητες της κοινωνίας των πολιτών, των τεχνών, των γραμμάτων, του πολιτισμού, της οικολογίας και της Ευρώπης. Το Πράσινο & Μωβ, σεβόμενο την ποικιλομορφία της κοινωνίας μας, συμπεριλαμβάνει σημαντικές υποψηφιότητες τόσο στο εν λόγω ψηφοδέλτιο όσο και σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις δύο πρώτες θέσεις είναι οι Πέτρος Στάγκος, ομότιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, π. αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης και Αναστασία Ψειρίδου, Καθηγήτρια στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Την τρίτη και τέταρτη θέση κοσμούν με την παρουσία τους ο Αναστάσιος Περράκης, Διευθυντής του τομέα Βιοχημείας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο για τον καρκίνο, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και συνεργαζόμενος ερευνητής (ERA chair) με την Ιατρική και Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και η Ζωή Νιομανάκη, δημοσιογράφος, κοινωνικός λειτουργός και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος των Πράσινων Γερμανίας Σβάλμταλ.

Τις επόμενες θέσεις τιμούν επάξια ο Απόστολος Ιωακειμίδης, νομικός, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα επιχειρηματικότητας και κοινωνικής οικονομίας και η Λυδία Ντενίζ Ψιλοβίκου, δημοσιογράφος και ακτιβίστρια, ο Ηλίας Γιαννίρης, π. Επίκουρος Καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης, Πρόεδρος του Πράσινου Ινστιτούτου, η Μαρία Κοντού, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Κωνσταντίνος Κοσμάς, Διδάκτωρ Φιλολογίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, και εκλεγμένος σύμβουλος στην περιοχή του με τους Γερμανούς Πράσινους, ο Μιχάλης Κουλουρούδης, ιστορικό στέλεχος του Πράσινου χώρου και από τους πρωτεργάτες της Οικολογικής Γεωργίας, ο Ελευθέριος Μπουρδάκης, στέλεχος Ευρωπαϊκής Επιτροπής με διδακτορικό στην ενεργειακή εξοικονόμηση, η Δέσποινα Μωυσίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βασικών Ιατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου, η Ιωάννα Δέσποινα Τζανιδάκη, Διδάκτωρ Ευρωπαϊκού Δικαίου, Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Στρατηγικής και Διευθύντρια Καινοτομίας και Ανάπτυξης στις Βρυξέλλες, ο Σεραφείμ Μπαχράς, Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακό από το Delft University και Port Consultant, και στην τελευταία τιμητική θέση, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, Πρόεδρος Εταιρειών Βιοτεχνολογίας, Διεθνής Γραμματέας και Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα

Πιο αναλυτικά:

Πέτρος Στάγκος

Για 40 χρόνια υπηρέτησε ως καθηγητής του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρωπαϊκού δικαίου των δικαιωμάτων του ανθρώπου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, σε πολλά ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και στην Εθνική Σχολή Δικαστών. Σήμερα είναι ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και εξακολουθεί να διευθύνει το Κέντρο της Συγκλήτου του ΑΠΘ για τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό. Κατέλαβε επανειλημμένα θέσεις σε εθνικά και ευρωπαϊκά δικαστικά και αποφασιστικά όργανα προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για δώδεκα χρόνια διετέλεσε μέλος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των κοινωνικών δικαιωμάτων και επί τετραετία αντιπρόεδρος του οργάνου, που εδρεύει στο Στρασβούργο, στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Αναστασία Ψειρίδου

Καθηγήτρια οικονομικής ανάλυσης & βιωσιμότητας (Πάντειο Πανεπιστήμιο), απόφοιτος Πανεπιστημίων Αθηνών και Cambridge (MPhil PhD), Plant-Based Nutrition professional (Cornell University), επιστημονική συνεργάτης του ενημερωτικού πόρταλ Vegan Times. Συν-συγγραφέας του βιβλίου “Σώζοντας τον πλανήτη” (με Θ. Λιανό). Ασχολείται ερευνητικά και επιβλέπει μεταπτυχιακές διατριβές σε θέματα βιωσιμότητας, κλιματικής αλλαγής, στάσεων και αντιλήψεων για τα μη ανθρώπινα ζώα, και τύπων διακρίσεων. Έχει δημοσιεύσεις σε πολλά έγκυρα επιστημονικά περιοδικά. Είναι vegan από το 2007, μητέρα δύο παιδιών.

Αναστάσιος Περράκης

Σπούδασε Βιολογία στην Αθήνα και διδακτορικό Χημείας στο Πανεπιστήμιο της Υόρκης. Διευθυντής του τομέα Βιοχημείας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο για τον καρκίνο, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης και συνεργαζόμενος ερευνητής (ERA chair) με την Ιατρική και Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Αρθρογραφεί στον ελληνικό Τύπο για θέματα Ανώτατης Παιδείας, Επιστημονικής ‘Έρευνας και Υγείας.

Ζωή Νιομανάκη

Δημοσιογράφος και κοινωνικη λειτουργός. Είναι από το 2015 μέλος των Πράσινων Γερμανίας Σβάλμταλ και από το 2020 εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος, επίτροπος διοικητικού συμβουλίου, υπεύθυνη του κόμματος για θέματα διαφορετικότητας, συμβουλευτική επίτροπος του ταμιευτηρίου δημοσίου δικαίου της περιφέρειας και μέλος των εξής κοινοτικών επιτροπών της εκλογικής της περιφέρειας: Κεντρική και οικονομική επιτροπή, επιτροπή τάξης / αθλητισμού / πολιτισμού / τουρισμού, επιτροπή πρόσληψης διοικητικού προσωπικού, στην εξεταστική επιτροπή εκλογών και ως αντιπρόεδρος στη σχολική επιτροπή. Το «μότο» της είναι: «Συμπερίληψη και αποδοχή της διαφορετικότητας».

Απόστολος Ιωακειμίδης

Εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες επί 35 χρόνια σε νομικά θέματα πολιτικής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κοινωνικής οικονομίας, την εθνική νομοθεσία περί προβληματικών επιχειρήσεων και τις σχετικές δικαστικές υποθέσεις, την πολιτική μεταβίβασης επιχειρήσεων σε συνεταιρισμό εργαζομένων, τις ιδιαιτερότητες οικογενειακών επιχειρήσεων, τη δεύτερη ευκαιρία για προβληματικές επιχειρήσεις, διακρατικά εμπόδια νομικής και διοικητικής φύσης στην παροχή υπηρεσιών. Επιπλέον, θέματα συμμετοχής εργαζόμενων στη διοίκηση επιχειρήσεων, θέματα ανταγωνισμού στον τομέα των θαλασσίων μεταφορών και προβλήματα κρατικών ενισχύσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ενεργό μέλος μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων. και της Διοικούσας Επιτροπής της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης “Ανεμος Ανανέωσης”. Σπουδές: Νομική Αθηνών και μεταπτυχιακό στο ‘Κολέγιο της Ευρώπης’ Μπριζ – Βέλγιο.

Λυδία Ντενίζ Ψιλοβίκου

Σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις στο St George’s College και Δημοσιογραφία στην Δημοσιογραφική Σχολή του Σπύρου Μελά. Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος-Εκφωνήτρια Ειδήσεων και ροής προγράμματος στην ΕΡΤ. Ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων και vegan. Ιδρυτικό μέλος του Κόμματος για τα Ζώα, καθώς επίσης Επικεφαλής και Αναπληρώτρια Επικεφαλής.

Ηλίας Γιαννίρης

Διετέλεσε Επίκουρος Καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης όπου δίδαξε Πολεοδομία και Αστικό Σχεδιασμό. Εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Χωροταξίας. Επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο. Ερευνητής στο ΕΜΠ. Εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου. Γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα αστικού πρασίνου, νησιωτικότητας και τοπικής ανάπτυξης καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες για τους ελεύθερους χώρους. Ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πράσινων (2002) και Πρόεδρος του Πράσινου Ινστιτούτου (2021-σήμερα).

Μαρία Κοντού

Επίκουρη Καθηγήτρια Πρωτεϊνικής Χημείας του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ, διδακτορικό Βιοχημείας του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Μεταδιδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Warwick, UK, και στο Πανεπιστήμιο της Florida, USA. Μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Φιλοζωικού σωματείου Λάρισας Animal. Εκπρόσωπος του σωματείου διαχείρισης αδέσποτων ζώων των Δήμων Λάρισας, Τυρνάβου, Κιλελερ και Τεμπών. Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων “Ανθρωποι και Ζώα: Συγκάτοικοι στον ίδιο Πλανήτη” και “Ενσυναίσθηση και Ζώα” με πανελλαδική έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Διδάσκουσα στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία”.

Κωνσταντίνος Κοσμάς

Φιλόλογος και μεταφραστής. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και ζει από το 1996 στο Βερολίνο. Σπούδασε φιλολογία στο ΕΚΠΑ και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βερολίνου, όπου εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης. Πολιτεύεται με το κόμμα των Πράσινων (Bündnis 90/Die Grünen) και είναι εκλεγμένος στο δημοτικό συμβούλιο του τόπου κατοικίας του.

Μιχάλης Κουλουρούδης

Από τους βασικούς πρωτεργάτες της οικολογικής γεωργίας, ιστορικό στέλεχος του πράσινου κινήματος. Από το 1984 συστηματικά ερευνά φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους καλλιέργειας, με έμφαση στην ανάπτυξη της οικολογικής γεωργίας, με νέους γεωπόνους και φορείς από ευρωπαϊκές χώρες για τη μεταφορά τεχνογνωσίας στην Ελλάδα. Αν και δεν ήταν αγρότης αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί με άλλους με τη βιολογική αμπελουργία και τα βιολογικά προϊόντα και να δοκιμάσει στην πράξη τις θεωρητικές επιλογές. Συνέβαλε καθοριστικά στην άνθιση της οικολογικής γεωργίας στη δεκαετία του ‘90 και συμμετείχε στην έκδοση του περιοδικού της ΔΗΩ για την οικολογική γεωργία και σε άλλα σχετικά έντυπα. Ενεργή συμμετοχή στο Δίκτυο κατά των φυτοφαρμάκων καΙ στην έκδοση του συλλογικού βιβλίου “Φυτοφάρμακα”, (ΓΓ Νέας Γενιάς, Δίκτυο Δράσης για τα Φυτοφάρμακα, Σύλλογος Οικολογικής Γεωργίας, 1988).

Ελευθέριος Μπουρδάκης

Με καταγωγή από το Ρέθυμνο, σπούδασε φυσικός στην Αθήνα. Έκανε μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Δανία στην εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια και τώρα ζει στις Βρυξέλλες και εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι σπουδές του, η ερευνητική δουλειά και η εργασιακή του εμπειρία τον βοηθούν να συμβάλει στην πολιτική με ρεαλιστικές προτάσεις για τη ενεργειακή μετάβαση και το περιβάλλον.

Δέσποινα Μωυσίδου

Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Queen Mary στην Μάλτα, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Manchester. Ασχολείται ερευνητικά με τον τομέα της ιστολογίας, διευθύνει δύο εργαστηριακές έρευνες σχετικές την ιστολογία Αιγυπτιακών μουμιών και αποτελεί μέλος του Βολτ Ελλάδας.

Ιωάννα Δέσποινα Τζανιδάκη

Διδάκτωρ Ευρωπαϊκού Δικαίου, Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Στρατηγικής, Διευθύντρια Καινοτομίας και Ανάπτυξης στις Βρυξέλλες, συμβάλλει στη διαμόρφωση των πολιτικών της Ευρωπαïκής Ένωσης για νέες τεχνολογίες, «έξυπνες» πόλεις και μεταφορές. Κάτοχος πτυχίου στην Ιστορία, μεταπτυχιακών στην Αρχαιολογία (MA, Bristol), τη Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς (MPhil, Cambridge) και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο (LLM, Leiden, Ολλανδία), διδακτορικό στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (PhD, Southampton & Cambridge) και Δίπλωμα στο αντικείμενο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Harvard Business School, ΗΠΑ). Ερευνήτρια στο Ευρωκοινοβούλιο το 2000 (Λουξεμβούργο), ηγετικό στέλεχος σε επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Ολλανδία), των ​Ευρωπαϊκών​ Πολιτικών για τη Νεολαία (Βέλγιο), της​ Εργασιακής Απασχόλησης ​για την ΕΕ ​(Ολλανδία), των Νέων τεχνολογιών για την ΕΕ ​(Ολλανδία και Βέλγιο). Ασχολείται ενεργά με τα κοινά και τον εθελοντισμό και αποτελεί μέλος του Βολτ Ελλάδας.

Σεραφείμ Μπαχράς

Γεννήθηκε στην Πάτρα, σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και συνεχίζει μεταπτυχιακές σπουδές στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Delft της Ολλανδίας στο Σχεδιασμό και Κατασκευή Λιμένων (Port Planning and Construction, Μ.Sc.). Ταυτόχρονα εργάζεται σε Τεχνική Εταιρεία ως Smart and Green Port Consultant, στο Rotterdam της Ολλανδίας. Ανήσυχος για το μέλλον του πλανήτη, για τους θεσμούς στην Ελλάδα, για την ευρωπαϊκή ενοποίηση, εντάχθηκε στο Volt Europa από τις αρχές του 2021, όπου σήμερα είναι συντονιστής της Ομάδας Διοργάνωσης Πανευρωπαϊκών Συνεδρίων ενώ τον περασμένο Μάρτιο εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Βολτ Ελλάδας.

Ηλίας Παπαθεοδώρου

Πρόεδρος Εταιρειών Βιοτεχνολογίας, ενώ έχει διατελέσει Διεθνής Γραμματέας και Συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα. Έχει σχεδόν 30 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ. Ασχολείται επιχειρηματικά με καινοτόμες και νεοφυείς επιχειρήσεις στο χώρο της υγείας, με έμφαση την εφαρμοσμένη έρευνα και ανάπτυξη νέων θεραπειών για σπάνιες ασθένειες. Υποστηρίζει κινήσεις πολιτών για θέματα Περιβάλλοντος.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΑΘΗΝΩΝ

1. ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Περικλή
2. ΧΑΝΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη
3. ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
4. ΒΑΛΤΣΙΚ ΒΙΟΛΕΤΤΑ – ΤΕΡΕΣΑ του Ζτζίσλαβ
5. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Χρήστου
6. ΜΠΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ηλία
7. ΠΕΤΕΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Στέφανου
8. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του Χρήστου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β1′ ΑΘΗΝΩΝ (ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)

1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Απόστολου
2. ΦΑΜΠΡΙΚΕΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Κωνσταντίνου
3. ΔΗΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
4. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑ του Λεωνίδα
5. ΧΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ηλία
6. ΒΑΛΑΩΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Βασιλείου
7. ΚΩΣΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γρηγορίου
8. ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΠΑΡΙΣ του Παναγιώτη
9. ΠΛΕΙΩΝΗ ΖΗΛΦΙΔΟΥ ΑΝΝΑ του Δημητρίου
10. ΜΑΡΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του Ηλία
11. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου
12. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΓΓΕΛΑ του Μιχαήλ
13. ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου
14. ΓΙΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
15. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΦΩΚΙΩΝ ΕΥΓΕΝΙΟΣ του Κωνσταντίνου
16. ΖΟΓΚΑΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ του Μιχάλη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β2′ ΑΘΗΝΩΝ (ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)

1. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ του Παναγιώτη
2. ΨΥΧΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου
3. ΠΕΡΑΝΤΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου
4. ΤΖΩΡΤΖΟΥ ΜΥΡΤΩ του Ιωάννη
5. ΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β3′ ΑΘΗΝΩΝ (ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)

1. ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Εμμανουήλ
2. ΜΗΛΙΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ του Φωτίου
3. ΧΑΜΝΤΙ ΝΤΑΦΕΡ του Σαλάχ

4. ΒΟΥΓΕΣΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ (ΝΤΑΪΑΝΑ) του Κωνσταντίνου
5. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του Ανδρέα
6. ΠΑΠΑΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωάννη
7. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΖΩΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του Θεοδώρου
8. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ του Γεωργίου
9. ΤΖΑΝΚΑΤΙΑΝ ΤΑΛΙΝ του Οννίκ
10. ΒΙΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Δημητρίου
11. ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ του Κωνσταντίνου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1. ΚΟΥΝΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ελευθέριου-Φραγκίσκου
2. ΒΡΟΝΤΙΣΗ ΖΩΗ του Νικολάου
3. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου
4. ΜΕΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Δημοσθένη
5. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη
6. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΤΟΝΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του Θεοχάρη
7. ΑΛΙΓΙΖΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΝΕΛΛΥ) του Γεωργίου
8. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΦΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου
9. ΑΣΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αναστασίου
10. ΣΠΑΧΟ ΛΟΡΕΤΑ του Ριτβάν
11. ΧΙΟΝΑ ΤΖΑΝΚΑΤΙΑΝ ΧΡΥΣΗ του Νικολάου
12. ΜΠΟΥΡΝΟΒΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αριστοτέλη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β’ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1. ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντωνίου
2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΝΗ του Ανδρέα
3. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ του Δημητρίου
4. ΚΟΥΣΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

1. ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
2. ΚΑΒΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου
3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αντωνίοιυ
4. ΟΡΛΩΦ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Νικολάου
5. ΣΚΟΥΡΤΑ ΜΑΡΙΑ (ΑΣΤΡΑΔΕΝΗ) του Δημητρίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

1. ΜΠΟΤΣΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του Κωνσταντίνου
2. ΓΚΙΟΚΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ του Ιωάννη
3. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ του Λαζάρου
4. ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεμιστοκλή
5. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΑΝΝΑ του Ιωάννη
6. ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Αριστείδη
7. ΝΤΑΛΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Νικολάου
8. ΛΩΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Δημητρίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

1. ΜΟΥΡΚΑΚΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) του Σαράντου
2. ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Θεοφανη
3. ΠΙΠΙΛΙΑΓΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου
4. ΡΑΠΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Πολυχρόνη
5. ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Νικολάου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

1. ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του Πέτρου
2. ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του Σταματίου
3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Θεοφάνη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

1. ΚΟΥΤΡΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΙΤΑ του Ιωάννη
3. ΔΟΥΡΙΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Παρασκευά

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΡΤΑΣ

1. ΣΠΑΗ ΑΝΝΑ του Βασιλείου
2. ΛΑΜΠΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Φιλίππου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

1. ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Παύλου
2. ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Νικολάου
3. ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Χαραλάμπους
4. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Νικόλαου
5. ΤΣΙΜΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

1. ΑΛΑΝΤΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
2. ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ του Ιερεμία
3. ΑΦΕΝΔΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Αγγέλου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

1. ΖΗΜΠΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Απόστολου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

1. ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Αβραάμ
2. ΚΟΤΕ ΚΩΣΤΑΝΤΣΑ του Λώνη
3. ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ανέστη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

1. ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Μιλτιάδη
2. ΣΑΙΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ του Λεωνίδα
3. ΔΙΑΚΟΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Σταύρου
4. ΦΟΥΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
5. ΧΕΙΜΑΡΙΟΥ ΑΝΘΗ του Ιωάννη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΒΡΟΥ

1. ΔΗΜΟΓΛΟΥ ΕΥΟΥΛΗ του Δημητρίου
2. ΒΟΥΡΔΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
3. ΜΑΚΡΗ ΣΟΦΙΑ του Δημητρίου
4. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

1. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αθανασίου
2. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Ιωάννη
3. ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου
4. ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΑΡΓΥΡΩ του Ιωάννη
5. ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Ανδρέας
6. ΚΛΗΜΗ ΕΛΕΝΗ του Νικολάου
7. ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του Ανάργυρου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

1. ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του Βασιλείου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

1. ΚΙΤΣΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αντωνίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ

1. ΚΩΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κυριάκου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

1. ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θαλή
2. ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του Αντωνίου
3. ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου
4. ΤΑΣΟΥ ΣΟΦΙΑ του Λαυρεντίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

1. ΔΑΝΑ ΕΛΕΝΗ του Σταματίου
2. ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Μιχαήλ
3. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Στυλιανού Γεωργίου
4. ΣΤΑΘΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου
5. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του Μιχαήλ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

1. ΖΟΥΖΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1. ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ) του Σταύρου
2. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αναστάσιου
3. ΣΤΕΦΑΝΗ ΟΛΓΑ του Ηλία
4. ΖΕΤΟΥ ΦΑΝΗ του Κωνσταντίνου
5. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Δημητρίου
6. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Γεωργίου-Παντελή
7. ΓΕΜΕΝΕΤΖΗ (ΛΕΩΝΟΡΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΙΝΑ) του Παναγιώτη
8. ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του Δημητρίου
9. ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ιωάννη
10. ΒΕΝΕΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Ιωάννη
11. ΔΟΔΟΥΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του Γεώργιος
12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Απόστολου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1. ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη
2. ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου
3. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου
4. ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθανάσιου
5. ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Νικολάου
6. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΟΤΑ του Αναστάσιου
7. ΧΑΤΖΗΚΟΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αδαμαντίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου
2. ΛΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κωνσταντίνου
3. ΚΗΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου
4. ΚΑΤΣΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Κωνσταντίνου
5. ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του Κωντσταντίνου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

1. ΓΑΪΤΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Πέτρου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΑΜΦΙΘΕΑ του Νικολάου
2. ΝΤΟΒΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του Αρχοντή
3. ΝΕΣΛΕΧΑΝΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του Χαράλαμπος

4. ΑΡΚΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Παντελεήμων

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Αντωνίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

1. ΑΝΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου
2. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γρηγορίου
3. ΔΑΛΙΕΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ του Χρήστου
4. ΔΑΛΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Ευστρατίου
5. ΓΑΓΓΑΔΗ ΟΛΓΑ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

1. ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σόλωνα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ

1. ΜΑΝΟΜΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευσταθίου
2. ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΠΟΛΥΜΝΙΑ του Αδαμαντίου
3. ΚΑΡΛΑΓΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Λουκά

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

1. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Παναγιώτης
2. ΤΖΙΚΡΙΤΖΗ (ΦΤΑΚΑ) ΦΑΝΗ του Σπυρίδωνα
3. ΖΩΤΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ του Θεοδοσίου
4. ΖΕΓΚΛΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γρηγορίου
5. ΤΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μηνά

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

1. ΧΑΝΤΑΝΤ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Μουφάντι

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

1. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
2. ΜΑΓΚΑΝΑΡΗ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννη
3. ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Λάμπρου
4. ΒΕΝΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Φωτίου
2. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ (ΜΑΡΙΑΝΑ) του Νικολάου
3. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ηλία

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

1. ΔΑΛΑΜΑΓΚΑ ΜΑΡΙΑ του Λουκιανού
2. ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
3. ΤΑΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σοφοκλέους
4. ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΚΛΕΙΩ) του Γεωργίου
5. ΤΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
6. ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ) του Αποστόλου
7. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γρηγορίου
8. ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

1. ΚΕΡΑΤΖΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Αντωνίου
2. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του Παναγιώτη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ

1. ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του Κωνσαντίνου
2. ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού
3. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Παναγιώτη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

1. ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ιωάννη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

1. ΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Αθανασίου
2. ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
3. ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου
4. ΓΚΑΝΤΕΡ ΚΥΡΑΝΝΟΥ ΕΒΕΛΙΝ του Βάλτερ Άλμπερτ
5. ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του Βασιλείου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

1. ΤΥΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Κωνσταντίνου
2. ΜΠΑΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Σταύρου
3. ΚΟΥΖΕΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του Νικολάου
4. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του Σπυρίδωνα
5. ΣΤΡΟΒΟΛΙΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΙΡΗΝΗ του Πυγμαλίωνα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

1. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ του Χριστοφόρου
2. ΜΠΟΛΛΑΤΙ ΜΕΛΙΣΑ του Μπαρδύλ
3. ΖΩΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητράκη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΑΣ

1. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Θεοδοσίου
2. ΖΟΓΚΑ ΓΙΩΡΓΟ του Μιχάλ
3. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Βασιλείου
4. ΧΡΥΣΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ του Σταύρου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

1. ΝΤΑΓΛΙΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αθανασίου
2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Σταύρου
3. ΤΣΟΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Δημητρίου
4. ΤΣΙΓΚΙΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

1. ΠΙΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη
2. ΑΣΑΡΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του Αριστείδης

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

1. ΧΙΛΙΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Οδυσσέα
2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ελευθερίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

1. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Φωτίου
2. ΜΟΣΧΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ του Ευθυμίου
3. ΖΑΜΠΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Εμμανουήλ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΜΟΥ

1. ΜΗΛΙΟΥ ΜΥΡΤΩ του Φωτίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

1. ΠΕΡΧΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Μυρμάν
2. ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ανδρέα
3. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χρήστου
4. ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ του Δημητρίου
5. ΝΤΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Σωκράτη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1. ΚΑΨΑΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Σωτηρίου
2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στυλιανού
3. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Σπύρου
4. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του Αλεξανδρου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

1. ΓΡΙΒΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ του Κωνσταντίνου
2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανδρέα
3. ΝΤΕΜΤΣΕ ΕΛΙΣΑΜΠΕΤΑ του Εκρέμ
4. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Νικολάου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1. ΚΟΙΛΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Γαβριήλ
2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

1. ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ του Πλάτωνος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

1. ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του Χρυσόστομος
2. ΜΑΤΣΙΡΑ ΜΑΡΙΑ του Χαραλάμπου
3. ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Γεωργίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

1. ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ του Ιωάννη
2. ΣΗΦΟΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΛΗΔΑ του Ιωάννη
3. ΠΟΝΤΙΚΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Γεωργίου
4. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Αριστείδη
5. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΙΟΥ

1. ΜΠΟΓΗ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου
2. ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Μαρίνου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

1. ΣΤΑΓΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Νικολάου
2. ΨΕΙΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Νικολάου
3. ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
4. ΝΙΟΜΑΝΑΚΗ ΖΩΗ του Σταμάτη
5. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ιωάννη
6. ΨΙΛΟΒΙΚΟΥ ΛΥΔΙΑ ΝΤΕΝΙΖ του Αντωνίου
7. ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του Κωνσταντίνου
8. ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του Κωνσταντίνου
9. ΚΟΣΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Στυλιανού
10. ΚΟΛΟΥΡΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Ευστρατίου
11. ΜΠΟΥΡΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Ανδρέα
12. ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Χαράλαμπου
13. ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Γεωργίου
14. ΜΠΑΧΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του Ανδρέα
15. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΗΛΙΑΣ του Αριστείδη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί