Debate στην ΕΡΤ για τον Χάρη Μαμουλάκη με Θάνο Πλεύρη και Δημήτρη Μάντζο (Βίντεο)

Στο debate της ΕΡΤ στην εκπομπή «Στο κέντρο οι εκλογές» με τον Γιώργο Κουβαρά φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8/6 το μέλος της εκλογικής επιτροπής τους ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, μαζί με τον Θάνο Πλεύρη από τη ΝΔ και τον Δημήτρη Μάντζο από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Κουβαράς και οι δημοσιογράφοι Λίδα Μπόλα και Κώστας Παπαχλιμίντζος, έθεσαν ερωτήσεις προσανατολισμένες σε τρεις θεματικές ενότητες, για ζητήματα της οικονομία και της κοινωνίας, για τις προκλήσεις της επόμενης μέρας και για τα εκλογικά διλήμματα.

Ο Χάρης Μαμουλάκης παρουσίασε με σαφήνεια τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, άσκησε κριτική και ανέδειξε τα αρνητικά σημεία της πολιτικής της ΝΔ στους τομείς της οικονομίας και της υγείας. Παράλληλα, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη και να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, να κρατηθεί όρθια η κοινωνία, να μπει φραγμός στα σχέδια της ΝΔ και να παραμείνει ζωντανή η ελπίδα και η προοπτική μιας δημοκρατικής και δίκαιης διακυβέρνησης.

Δείτε αποσπάσματα από το debate: 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί