Πιθανώς 2 επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη μέχρι τις εκλογές – Πότε έρχονται οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί

Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 12 και 13 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κρήτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας. Κλιμάκιο του κόμματος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο νησί, προκειμένου να προετοιμάσει την περιοδεία του στους νομούς Ρεθύμνου, Χανίων και Λασιθίου, όπως μεταδίδει η ertnews.gr.

Ο νομός Ηρακλείου δεν είναι σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα, καθώς το debate των αρχηγών συρρίκνωσε τις ημέρες της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Κρήτη σε 2 από 3, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός. Εφόσον τελικώς ο νομός Ηρακλείου βγει οριστικά εκτός προγράμματος, εξετάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. να επισκεφθεί επιλεγμένα μέρη κατά την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου, οπότε θα βρεθεί στο Ηράκλειο για την κεντρική προεκλογική ομιλία του.

Στο Ηράκλειο, την γενέτειρά του, θα κλείσει και αυτή τη φορά τον προεκλογικό του αγώνα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Η τελευταία προεκλογική ομιλία του έχει προγραμματιστεί στις 23 Ιουνίου, ημέρα υψηλού συμβολισμού, καθώς συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο χώρος, αλλά ούτε και το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Ανδρουλάκη.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου, θα βρεθεί στο Ηράκλειο ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης. Μαζί με στελέχη του κόμματος και συγκεκριμένα με τους Κλέωνα Γρηγοριάδη, Μαρία Απατζίδη, Νάντια Βαλαβάνη και Μάριο Διονέλλη θα βρεθεί στις 9 το βράδυ μπροστά από το Δημαρχείο Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συζήτηση με τους πολίτες.

ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί