Χάρης Καστανίδης: “Νόμπελ υποκλοπών στον Κυριάκο Μητσοτάκη”

«Καρφί» για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, επεφύλασσε ο Χάρης Καστανίδης, που απάντησε στα «Νόμπελ» που απέδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, όσο και στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην κριτική που του ασκείται από τα δύο κόμματα για τα θέματα οικονομίας και φορολογίας, είπε ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε ένα Νόμπελ θα ήταν το Νόμπελ του οικονομικού λαϊκισμού. Αν το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε ένα νόμπελ θα ήταν της οικονομικής ασυναρτησίας», ενώ πρόσθεσε ότι «κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι ο κ. Ανδρουλάκης είναι Τσίπρας με γραβάτα».

Ο Χάρης Καστανίδης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη (εξελέγη και στις εκλογές της 21ης Μαίου αλλά ο κ Ανδρουλάκης προτίμησε να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης αφηνοντάς τον εκτός Βουλής), που έχει ασκήσει σφοδρότατη κριτική στον πρώην πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαιτίας του σκανδάλου των υποκλοπών και της προσβολής των δημοκρατικών θεσμών, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter:

«Είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι, αν έπαιρναν Νόμπελ, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε Νόμπελ οικονομικού λαϊκισμού, το δε ΠΑΣΟΚ Νόμπελ οικονομικής ασυναρτησίας. Την απονομή των Νόμπελ κάνει ο νομπελίστας των υποκλοπών και αρτίστας των διαφόρων -pass».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί