Ορκίστηκαν 39 άτομα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου

Η ορκωμοσία τριάντα εννιά (39) ατόμων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023, ενώπιον του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού. 

Η τελετή έγινε στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένας Παπαδάκη, της Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρίας Καναβάκη, του Προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Ηρακλείου Κώστα Κατσαράκη και του Διευθυντή των Κοινωνικών Υπηρεσιών Φανούρη Οικονομάκη.

 Συνολικά οι εργαζόμενοι που διορίζονται στο «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηρακλείου είναι σαράντα ένας (41) και σήμερα ορκίστηκαν οι τριάντα εννέα (39). 

Πρόκειται για  έντεκα (11) κοινωνικούς λειτουργούς, έξι (6)  νοσηλευτές, τρείς (3) βοηθούς νοσηλευτές και είκοσι ένα (21) οικογενειακούς βοηθούς, οι οποίοι αποτελούν πλέον μόνιμο προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου. 

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους εργαζόμενους στην υπηρεσία, , και τους ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «οι κόποι και οι προσπάθειες που καταβάλλαμε για την μονιμοποίηση του προσωπικού στο «Βοήθεια στο Σπίτι» απέδωσαν καρπούς και έτσι λαμβάνει τέλος οι αγωνία πολλών ετών  για τους υπαλλήλους που πλέον θα στελεχώνουν την υπηρεσία αυτή , η οποία επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο προς τις ευάλωτες ομάδες πολιτών. Τους εύχομαι καλή δύναμη»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί