ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για Κ. Μητσοτάκη: Παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές για τη Θράκη

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία απαντά στη νέα επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ κατά των βουλευτών του στη Θράκη, τονίζοντας πως «ο Κυρ. Μητσοτάκης επιμένει για, ψηφοθηρικούς λόγους, να γυρίζει τον διάλογο για τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές, να παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές και να δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής»

«Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την αλαζονεία με την οποία βλέπει όχι μόνο τους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά κάθε πολίτη που δεν τον ψήφισε», σημειώνει στην απάντησή του στις νέες δηλώσεις Σκέρτσου, ο οποίος επανέλαβε τον άθλιο ισχυρισμό ότι οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι «ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου» και κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τους αποπέμψει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην απάντησή του επισημαίνει πως ο Κυρ. Μητσοτάκης «αν ενδιαφερόταν για την αντιμετώπιση της επιρροής της Τουρκίας στη Θράκη θα είχε προχωρήσει τόσα χρόνια σε έστω ένα από τα βήματα τα οποία υποκριτικά (όπως φάνηκε) στήριξε η ΝΔ στη Διακομματική Επιτροπή του 2020. Αντ’ αυτού επιμένει για, ψηφοθηρικούς λόγους, να γυρίζει τον διάλογο για τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές, να παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές και να δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής».

«Θα μας βρίσκει κάθε μέρα απέναντί του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί